Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Ο Ερμής Σχηματαρίου τίμησε τον Δήμαρχο Τανάγρας Β. Περγαλια και τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο της ΔΗΚΕΤ Αλ. Ανυφαντή και Δ. Δριχούτη!


Τον ΄Δήμαρχο Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια, τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΤ κ. Αλέξανδρο Ανυφαντή και τον Αντιπρόεδρο κ. Διομήδη Δριχούτη τίμησε, την Κυριακή,23 Δεκεμβρίου, ο Ερμής Σχηματαρίου.

Συγκεκριμένα στο ημίχρονο του αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Ερμή Σχηματαρίου και Λοκρού Αταλάντης για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, η διοίκηση του Ερμή, απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στον κ. Βασίλη Περγαλιά, τον κ. Αλέξανδρο Ανυφαντή και τον κ. Διομήδη Δριχούτη για την αμέριστη συμπαράστασή τους προς την ομάδα μπάσκετ της πόλης καθώς και για την συνολικότερη προσφορά τους στον αθλητισμό της περιοχής.

Η Δημαρχιακή Αρχή, από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων της, έθεσε ως στόχο την αναβάθμιση όλων των αθλητικών υποδομών του Δήμου, αλλά και την έμπρακτη στήριξη των συλλόγων μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, πάντα στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων της.

Σήμερα τα αποτελέσματα είναι απτά. Όλοι οι αθλητικοί χώροι έχουν αναβαθμιστεί σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και η νεολαία του δήμου μπορεί να απολαμβάνει σύγχρονες εγκαταστάσεις που θα φέρουν νέες διακρίσεις και καλύτερες επιδόσεις.

Περισσότερες φωτογραφίες δείτε εδώ stereabasket.gr