Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Θέτρο Ζίνα Παιδική σκηνή Θήβα Λειβαδία.

 ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ & ..... ο κακός ο Λύκος, θα κάνουν δύο χαρούμενες στάσεις΄στη Θήβα και στη Λειβαδιά το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας στις 17:00 Και στις 19:00 το Απόγευμα και την Κυριακή 1η Νοεμβρίου στο κιν/θέατρο Φίλλιπος στη Λειβαδιά στις 11:30 το πρωί.

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη  και η θεατρική εταιρία «Μέθεξις» μετά τη «Χάντι» και «Τα παραμύθια των αδελφών Γκριμμ»  παρουσιάζει το συναρπαστικό παραμύθι των παιδικών μας χρόνων, Τα Τρία Γουρουνάκια, σε μια ολοκαίνουρια διασκευή  βασισμένη σε ιδέα του Χρήστου Τριπόδη και σκηνοθεσία του Μάνου Τσότρα. Ένα μεγάλο πάρτι με καταπληκτικά κουστούμια, πολύ χορό και άκρως διασκεδαστικά τραγούδια με την υπογραφή της Μαρίας Ρεμπούτσικα. «Τα Τρία Γουρουνάκια και...ο κακός ο Λύκος?»  
Επικεφαλής της διανομής δημοφιλείς ηθοποιοί από το θέατρο και την τηλεόραση όπως ο Χρήστος Τριπόδης (Κόκκινο δωμάτιο, Όλα στον αέρα, 10η εντολή, Μαύρα Μεσάνυχτα), Κατερίνα Ζιώγου (Ντόλτσε Βίτα, Παππούδες εν δράση, Safe Sex)Παναγιώτης Καρμάτης(Μαύρα Μεσάνυχτα) και Δημήτρης Ζωγραφάκης (Μαρία η άσχημη). 


Παραμένω στη διάθεσή σας στο 6945454516  για όποια διευκρίνηση

για τη Μέθεξις

Τριπόδης Χρήστος
Μέθεξις Θεατρικές Παραγωγές
Τηλ: 6945454516 & 6943290294
https://www.facebook.com/methexis.productions?fref=ts