Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Συγχαρητήρια Δημάρχου Θηβαίων Σπύρου Νικολάου στον νέο Δήμαρχο Γιώργο Αναστασίου και στους νέους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγχαρητήρια Δημάρχου Θηβαίων στον νέο Δήμαρχο Γιώργο Αναστασίου

και στους νέους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο νέο Δήμαρχο Θηβαίων κ. Γιώργο Αναστασίου και στους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους που απαρτίζουν το νέο δημοτικό συμβούλιο καθώς και στους εκλεγμένους Προέδρους και Συμβούλους των Κοινοτήτων του Δήμου. Εύχομαι καλή δύναμη και να έχουν μία δημιουργική και επιτυχημένη θητεία προς όφελος των πολιτών και του τόπου μας.

Η νέα εκλεγείσα Δημοτική Αρχή από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 αναλαμβάνει την ευθύνη να συνεχίσει την ανοδική πορεία ανάπτυξης του Δήμου Θηβαίων, σε ότι αφορά τα οικονομικά, την απρόσκοπτη συνέχεια των ήδη δρομολογημένων έργων, τη διακυβέρνηση των τοπικών υποθέσεων και την παροχή δημόσιων αγαθών και υπηρεσιών στους πολίτες. Θεωρώ, επίσης, ότι με όραμα, στόχους, εργατικότητα, ήθος και εντιμότητα και πέρα από προσωπικές ή ιδεολογικές διαφορές, πρέπει να συνεργαστούν όλοι, με μοναδικό στόχο τη βιώσιμη κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.


Θερμά συγχαρητήρια!

Ο Δήμαρχος Θηβαίων

Σπυρίδων Νικολάου