Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Θ.Σκούμας: Διάψευση δημοσιεύματος με τίτλο “Για Δντης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «Λαϊκής Ενότητας» προωθείται ο κ. Θανάσης Σκούμας”





Ο Βουλευτής Βοιωτίας Θανάσης Σκούμας διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας “Εν Δελφοίς” με τίτλο “Για Δντης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «Λαϊκής Ενότητας» προωθείται ο κ. Θανάσης Σκούμας”, σύμφωνα με το οποίο προορίζεται για διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της “Λαϊκής Ενότητας”.

Η δήλωση του Θανάση Σκούμα:

«Διαψεύδω κατηγορηματικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας “Εν Δελφοίς”, που επιχειρεί να διαδώσει ανυπόστατα πράγματα για θέσεις και καρέκλες. Στην “Λαϊκή Ενότητα” βρεθήκαμε όλοι και όλες, για να συγκροτήσουμε σε σύντομο διάστημα που επιβάλλουν τα μνημόνια εξπρές και οι εκλογές εξπρές, ένα ισχυρό αντιμνημονιακό μέτωπο, για να εκφραστεί δημοκρατικά και συλλογικά το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού, ενάντια στα παλιά και νέα μνημόνια, τη λιτότητα και την αποικιοποίηση της χώρας.


Είναι αποδεδειγμένο από τις πράξεις μου, ότι ακολουθώ πάντα τη συνείδηση μου, με γνώμονα, την υπεράσπιση των αρχών και των αξιών μου, και αυτό με οδήγησε στην ένταξη στη συλλογική προσπάθεια της “Λαϊκής Ενότητας”, για την υπεράσπιση των πληττόμενων λαϊκών στρωμάτων, ενάντια στη διάψευση των ελπίδων και των προσδοκιών των Ελλήνων πολιτών, που οδήγησε η μνημονιακή μετάλλαξη της κυβέρνησης.

Παραμένω ενεργός πολίτης της Θήβας και της Βοιωτίας, όπου θα συνεχίσω να δίνω τον αγώνα μαζί με τους συντρόφους μου, δημόσια, και στο προσκήνιο της πολιτικής μάχης, όπως έκανα πάντα. Για όσους επιζητούν παρασκήνια και άλλου είδους μέσα άσκησης πολιτικής, τους καλώ να ψάξουν αλλού.

Αντιλαμβάνομαι, την προσπάθεια να πληγούν και προσωπικά τα στελέχη και οι βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας, ενόψει των εκλογών εξπρές για να πληγεί η συλλογική μας προσπάθεια, που επιμένει να υπερασπίζεται τις δημοκρατικές επιλογές του λαού.

Η δημοκρατική επιλογή του ΟΧΙ, που επιχειρήθηκε να συντριβεί με πραξικοπηματικό τρόπο, θα εκφραστεί με μεγάλα ποσοστά στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, παρά τις προσπάθειες σπίλωσης και απαξίωσης των αγωνιστών της Λαϊκής Ενότητας».