Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ ΘΗΒΩΝ .Γραφείο Αν.Διοικητή



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έπειτα από πολλές ενέργειες, εντάχθηκε στο δυναμικό του Γ.Ν. Θήβας νέος Επικουρικός Χειρούργος, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των Χειρούργων που υπηρετούν στο Γ.Ν. Θήβας σε τέσσερις. 
Η κάλυψη πλέον από Χειρούργο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών θα γίνεται ολόκληρο τον μήνα. Ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Σπύρος Δεσύλλας δήλωσε τα ακόλουθα: 

Μέτα από τις συνταξιοδοτήσεις των δύο Χειρουργών, στο Νοσοκομείο είχαν απομείνει μόνο τρεις Χειρουργοί, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καλυφθεί πλήρως Χειρουργικά το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ολόκληρο τον μήνα. 

Με τις συντονισμένες προσπάθειες όμως, του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Νέστορα Αντωνίου, των Βουλευτών του Νομού Βοιωτίας κ.κ.. Ιωάννη Σταθά, Αθανάσιο Σκούμα και Ευάγγελο Μπασιάκο, του κ. Δημάρχου Θηβών κ. Σπύρο Νικολάου, καθώς και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβών, της κας. Πρόεδρου του Ιατρικού Συλλόγου Θηβών κας. Φιλιώ Πρωτόπαπα αλλά και ολόκληρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και τέλος του Πρόεδρου του Εργατικού Κέντρου κ. Δημήτριο Δημητρίου, επιτεύχθηκε η έλευση Επικουρικού Χειρούργου Ιατρού. Αξίζει να σημειωθεί πως εντός του Καλοκαιριού, οι θέσεις Επικουρικών Ιατρών που προκηρύχθηκαν ήταν μόνο έξι σε ολόκληρη την Ελλάδα, μια εξ αυτών του Γ.Ν. Θήβας. 

Ευχαριστώ όλους θερμά για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι μαζί αλλά και ο καθένας ξεχωριστά και πιστεύω πως όταν οι φορείς είναι ενωμένοι καταφέρνουν και επιλύουν τα προβλήματα άμεσα. Το Γ.Ν. Θήβας έχει παρελθόν παρών και Μέλλον και όλοι μαζί θα εργαζόμαστε για να προσφέρουμε καθημερινά περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες υγείας στους πολίτες.