Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Λιβαδειά: Από το γλέντι της βάπτισης … στο νοσοκομείο - Μαζική δηλητηρίαση και ένας νεκρός!


Μετά την βάφτιση του νεοφώτιστου, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος στην παραλία Διστόμου στη Βοιωτία, ακολούθησε το γλέντι με φαγητό και ποτό. Έμελε όμως να τους βγει ξινό.

Σαλμονέλα προκάλεσε τη μαζική δηλητηρίαση στο τραπέζι της βάπτισης

Λίγες ώρες μετά άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα στην οικογένεια που είχε την βάφτιση και να ενημερώνουν για τα συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης που ένιωθαν.

Έπαθαν βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι παρουσίασαν συμπτώματα και άλλα άτομα που έφαγαν την επόμενη ημέρα στο ίδιο κατάστημα, όπως μας κατήγγειλε ο πατέρας ενός 8χρονου παιδιού

Περίπου πενήντα άτομα, παρουσίασαν τα σημάδεια της τροφικής δηλητηρίασης. Στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς σήμανε συναγερμός, αφού οι καλεσμένοι έφταναν ο ένας μετά το άλλο.

Πέθανε ένας 55χρονος, σοβαρά ο 23χρονος γιος του - Κινδύνεψε γνωστός Λαμιώτης οδοντίατρος που ήταν καλεσμένος στο ίδιο τραπέζι.

Από τα περίπου πενήντα άτομα,δέκα νοσηλεύτηκαν, κάποιοι από τους καλεσμένους που δεν ήταν από την περιοχή,νοσηλεύτικαν σε νοσοκομείο της Αθήνας και ένας από αυτούς σε νοσοκομείο νησιού των Κυκλάδων, με υψηλό πυρετό, διάροια και εμετό, καθώς η οικογένεια του νεοφώτιστου έχει ρίζες στο νησί.

Δυστυχώς ένας 55χρονος που πήγε σε νοσοκομείο της Αθήνας ο οργανισμός του δεν άντεξε τη βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα και υπέκυψε. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι ο άνδρας της αδελφής του πατέρα που βάπτιζε το παιδί. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να κινδύνεψε και ο 23χρονος γιος του θύματος, ο οποίος νοσηλεύεται επίσης σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κινδύνεψε και μικρό παιδί που έφαγε την επόμενη ημέρα της βάπτισης στο ίδιο μαγαζί.

Στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται και ένας γνωστός Λαμιώτης οδοντίατρος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο μοιραίο τραπέζι μαζί με τη γυναίκα του. Αυτή τη στιγμή ο οδοντίατρος έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του.

Ακόμη δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά πόσα είναι τα θύματα από το "τραπέζι της σαλμονέλας", αφού οι καλεσμένοι είναι από διάφορες περιοχές της χώρας και τα συμπτώματα οι περισσότεροι τα παρουσίασαν το πρωί της Κυριακής. με αποτέλεσμα άλλοι να έχουν επιστρέψει στην Αθήνα, στη Λαμία, τη Λιβαδειά, την Πρέβεζα και αλλού

Πηγή: www.madata.gr/ | Tο διαβάσαμε εδώ