Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Δεν κατεβαίνει ο Κάδμος στη Γ’ Εθνική


Ραγδαίες εξελίξεις στο μπάσκετ της Περιφέρειας και ειδικότερα στον Κάδμο, που τελικά αποφασίστηκε να μην κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

Η ομάδα της Θήβας με νέο συμβούλιο προσπάθησε και κατάφερε αρχικά να αντιστρέψει το κλίμα και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με στόχο να μην πέσει η ομάδα στο τοπικό, έκλεισε προπονητή τον Ηλία Τομαρά και ξεκίνησε τον μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά όπως αποδείχθηκε μόνο εύκολα δεν ήταν τα πράγματα.

Χθες το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε να μην κατέβει η ομάδα στη Γ΄Εθνική και πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον η επόμενη μέρα της ομάδας, που θα την βρει στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Τη θέση του Κάδμου τώρα στη Γ’ Εθνική, όπως όλα δείχνουν δεν θα δεχθεί ο Άρης Θήβας που τερμάτισε πέρυσι 2ος και ο οποίος έχει κάνει το σχεδιασμό του για να παίξει στην Α’ κατηγορία. 

Αν καμιά ομάδα απ’ αυτές που ακολουθούσαν τον Ερμή Σχηματαρίου στο περσινό πρωτάθλημα (Άρης, Μαλεσίνα, Παναγίτσα) δεν κάνει δεκτή την πρόσκληση συμμετοχής στη Γ’ Εθνική, το νέο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΣΕ θα γίνει με 13 ομάδες.

Πηγή: eviabasket