Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Α.Ο. “Η Θήβα”: Παρουσίαση μετεγγραφών, τεχνικού επιτελείου, εμφανίσεων

 
http://starsports.gr/
Σε άλλα επίπεδα θέλει να δείξει οτι κινείται πλέον, ο «Αθλητικός Ομιλος “Η Θήβα”».
Ο σύλλογος που το καλοκαίρι έζησε μια (ακόμη) περιπέτεια, αλλά τώρα φαίνεται οτι έχει βρει τον δρόμο του, προχωρά στην διοργάνωση μιας εκδήλωσης – γιορτής, λίγες... ώρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής (Δ' όμιλος).

Στην εκδήλωση αυτή θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των αποκτημάτων της ομάδας κατά την διάρκεια της μετεγγραφικής περιόδου ενόψει της ενίσχυσής της για το πρωτάθλημα, του τεχνικού επιτελείου, αλλά και των επίσημων εμφανίσεων της ομάδας στους αγώνες της τρέχουσας σεζόν.
Θυμίζουμε οτι φέτος χορηγός (διαφημίζεται στις εμφανίσεις) είναι η εταιρία “Kompotis agri-industrial operations” και κυκλοφορούν φήμες οτι θα τιμηθεί ο Γιάννης Κομπότης, μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε. «Α.Π.Ο. Λεβαδειακός».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 29/9, στο εξοχικό κέντρο «Μπαρμπαγιάννης», στο Μοσχοπόδι Θήβας και με ώρα έναρξης 21:00’.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΑΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΑΟ ΘΗΒΑ

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Εξοχικό Κέντρο Μπαρμπαγιάννης θα γίνει η παρουσίαση των νέων μεταγραφών του τεχνικού επιτελείου καθώς και της νέας αγωνιστικής εμφάνισης του ΑΟ ΘΗΒΑ". _