Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ



Σχετικά με το Παράρτημα ΙΚΑ Άσπρων Σπιτιών

Η Λαϊκή Συσπείρωση γνωρίζει καλά ότι είναι Λαϊκή Ανάγκη και Απαίτηση, να λειτουργεί το ΙΚΑ Άσπρων Σπιτιών, με όλες τις ειδικότητες γιατρών και πλήρως εξοπλισμένο.

Είναι απαράδεκτο ενώ υπάρχουν τουλάχιστον 200 παιδιά σε Άσπρα Σπίτια και Αντίκυρα (αριθμός που προκύπτει βάσει των μαθητών των σχολείων μας) και να μην υπάρχει παιδίατρος στο ΙΚΑ. Σε μια περιοχή που ζουν 1000 εργαζόμενοι με τις οικογένειές τους το ΙΚΑ να είναι ένα εγκαταλειμμένο άδειο κουφάρι.

Με ευθύνη όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ το ΙΚΑ δέχτηκε σοβαρό πλήγμα στην στελέχωσή του και με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η άσχημη κατάσταση συνεχίζεται.

Με ευθύνη όλων των παραπάνω κομμάτων μειώθηκαν οι δαπάνες για την Δημόσια Υγεία (Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, Πολυιατρεία)με αποτέλεσμα να οδηγούνται οι εργαζόμενοι στην ιδιωτική υγεία.

Το ερώτημα είναι,

Οι σημερινές παρατάξεις που διεκδικούν τον Δήμο μας, πού ήταν όλο αυτό το διάστημα;

Γιατί δεν έφεραν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο με τους συμβούλους που είναι εκ νέου υποψήφιοι και διεκδικούν την ψήφο των δημοτών.

Φέρουν τεράστια ευθύνη τόσο οι ίδιοι όσο και οι πολιτικές δυνάμεις που τους στηρίζουν φανερά ή κρυφά.Στηρίζουν την πολιτική που μετατρέπει την υγεία σε εμπόρευμα και μάλιστα ακριβοπληρωμένο.

Είναι θράσος αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα , σήμερα να προτείνουν λύσεις , εκμεταλλευόμενοι την ανησυχία και την αναστάτωση των δημοτών.

Καλούμε τις λαϊκές οικογένειες να γυρίσουν την πλάτη τους ¨στο παλιό που ντύθηκε καινούριο¨

Με την ψήφο τους και με την δράση τους να δυναμώσουν την Λαϊκή Συσπείρωση Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας

Για να διεκδικήσουμε την περίθαλψη που δικαιούμαστε , την ζωή που μας αξίζει!