Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Οι δύο μονομάχοι της επόμενης Κυριακής


http://www.radiothiva.gr/

Με μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιούνται οι δημοτικές εκλογές στον Δήμο της Θήβας, τον οποίον διεκδικούν τέσσερις διαφορετικοί συνδυασμοί.

Την πρώτη θέση κατέχει ο «Δήμος Πολίτών» του Γιώργου Αναστασίου, με 45,89%, στην δεύτερη θέση ακολουθεί ο συνδυασμός «Ο Πολίτης στο Κέντρο» του Γρηγόρη Παπαβασιλείου με 25,15%, στην τρίτη θέση βρίσκεται η «Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης» του Ηλία Τραμπάκουλου me 21,11%, ενώ στην τέταρτη θέση είναι η «Λαϊκή Συσπείρωση» του Αντώνη Τουλουμάκου me 7,85.

Δηλώσεις πραγματοποίησαν μέχρι τώρα μονάχα ο κ. Αναστασίου και ο κ. Παπαβασιλείου:

Γρηγόρης Παπαβασιλείου: Ευχαριστώ πολύ τους πολίτες του Δήμου Θηβαίων που στήριξαν τον συνδυασμό μας και δώσαμε μια μεγάλη και δυνατή μάχη. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη και καλώ όλους τους δημότες την Κυριακή 2 Ιουνίου να αλλάξουμε τον Δήμο, να αφήσουμε πίσω το παρελθόν για την μεγάλη νίκη!

Γιώργος Αναστασίου: Θέλω να ευχαριστήσω τους συνδημότες και τις συνδημότισσες που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας έδωσαν μια καθαρή και μεγάλη πλειοψηφία, καθώς επίσης και τους συνεργάτες μου και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους για τον έντιμο και αξιοπρεπή προεκλογικό αγώνα που οδήγησε τελικά στο αποτέλεσμα αυτο. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους Κους Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Ηλία Τραμπάκουλο και Αντώνιο Τουλουμάκο για τον πολιτισμένο προεκλογικο αγώνα. Σας καλώ όλους να στηρίξετε την προσπάθεια μας ούτως ώστε να ολοκληρωθεί η μεγάλη νίκη την επόμενη Κυριακή και να μας δώσετε έτσι την δύναμη να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, γιατί αφορά το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Ο Δήμος Θηβαίων αξίζει και μπορεί να κανει βήματα στην ανάπτυξη και να παίξει πρωτεύοντα ρόλο στην μελλοντική μας ευημερία. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για την μεγάλη νίκη!