Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Άρωμα νίκης στο ΠΑΣΟΚ απο τον πεζόδρομο της Θήβας



Παρουσία πλήθους κόσμου που αψήφισε το ενδεχόμενο της βροχής αλλά τον αγώνα του μπάσκετ ολοκληρώθηκαν πριν απο λίγο τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασιλικής Τσόνογλου-Βυλλιώτη.
Στην ομιλία που ακολούθησε η κ. Τσόνογλου ευχαρίστησε τους πολίτες για την παρουσία τους αλλά και για την στήριξη τους στην πολιτική της σταδιοδρομία όλα αυτά τα χρόνια.
Η κ. Τσόνογλου αναφέρθηκε στην διακυβέρνηση της ΝΔ την οποία χαρακτήρισε ανύπαρκτη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "στα πέντε περίπου χρόνια διακυβέρνησης της χώρας δεν νοιάστηκε για τον μικρομεσαίο, τον επαγγελματία, τον νέο, τη γυναίκα, τον άνεργο, τον συνταξιούχο".
Η υποψήφια βουλευτής ανέλυσε τους στόχους και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου σημειώνοντας ότι το "Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα είναι η μοναδική λύση ώστε να βγει η χώρα απο το τέλμα και την αφάνεια".
Παράλληλα έκανε αναφορά στα προβλήματα και τις βασικές ελλείψεις που ταλανίζουν τη Βοιωτία όπως η ανεργία, τα αγροτικά ζητήματα, η ελλιπής στελέχωση με προσωπικό των νοσοκομειακών μονάδων καθώς και η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Τέλος κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ώστε την 4η Οκτωβρίου η χώρα να αλλάξει σελίδα!
Απο το thiva-press