Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Πλούσιο Πολιτιστικό Καλοκαίρι στην πόλη των νερών!

ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2011: 

«Με ιδιαίτερη χαρά σας καλούμε όλες και όλους να παρακολουθήσετε τις φετινές εκδηλώσεις των Τροφωνίων, που αποτελούν θεσμό για την πόλη της Λιβαδειάς.Οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί για φέτος τόσο σε συνεργασία με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους όσο και με καταξιωμένους καλλιτέχνες εναρμονίζονται πλήρως με τους στόχους των Τροφωνίων για την περαιτέρω ανάπτυξη των πολιτιστικών και πνευματικών ενδιαφερόντων των δημοτών και κυρίως της νεολαίας μας».
Μ` αυτά τα λόγια ο Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδεών κ. Νίκος Παπαγγελής «προλογίζει» το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων στην «πόλη των νερών», οι οποίες ξεκινούν απόψε και θα κλείσουν στις 17 Σεπτεμβρίου 2011.
«Οι εκδηλώσεις των Τροφωνίων, χρωματίζουν ιδιαίτερα το καλοκαίρι της Λιβαδειάς, ταξιδεύοντας τους επισκέπτες τους σε μια ευχάριστη περιπέτεια μέσα από τα τραγούδια, τις θεατρικές παραστάσεις, τις δράσεις και τις εκπλήξεις που επιφυλάσσουν, στην πανέμορφη περιοχή της Κρύας» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγγελής.
Η Λιβαδειά λοιπόν από τις 24 Αυγούστου έως 17 Σεπτεμβρίου ανοίγει πανιά με άνεμο τη δημιουργία, πυξίδα την ποιότητα, τιμόνι την έμπνευση για πολιτιστικές ρότες, με επιβάτες όλους μας και κινητήρια δύναμη τον πολιτισμό. Μεγάλος Χορηγός των Τροφονίων 2011 είναι η ATTICA BANK.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Πατήστε και διαβάστε σε υψηλή ανάλυση...