Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Η απόλυτη ξεφτίλα του πεζόδρομου.... Άντε και του χρόνου!

Σχεδόν γραφικός κοντεύω να γίνω με το θέμα του πεζόδρομου. Θα μου πεις "τώρα σε έπιασε ο καημός, που έχουμε το παζάρι και τα μαγαζιά πρέπει να δουλέψουν;"
Μέχρι εκεί λοιπόν συμφωνώ απολύτως! Τα μαγαζιά πρέπει να δουλέψουν. Επίσης οι καφετέριες και όλες οι επιχειρήσεις εστίασης.
Και παραπάνω τραπέζια θα βγάλουν και περισσότερο χώρο θα καταλάβουν στον πεζόδρομο και όσοι πρέπει να ελέγχουν θα κάνουν τα....στραβά μάτια!
Ε, και τι έγινε; Μια εβδομάδα είναι θα περάσει και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι.
Το θέμα μας όμως έχει να κάνει με την αναισθησία και την γαϊδουριά κάποιων που νομίζουν ότι ο πεζόδρομος τους ανήκει.
Δεν φταίνε βέβαια αυτοί αλλά φταίνε εκείνοι που θα έπρεπε να προστατεύσουν τον πεζόδρομο στο όνομα του πολίτη.
Χθες βράδυ λοιπόν πήγα και εγώ στο παζάρι και μετά καθίσαμε για καφέ. Όλα καλά και κόσμος αρκετός. Φεύγοντας για το σπίτι τρόμαξα!
Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ! Δεν θυμάμαι ποτέ να χρειάστηκε να περάσω μέσα από την πλατεία για να διασχίσω....τον πεζόδρομο!
Επαγγελματίας της πόλης μας θεώρησε σωστό να βγάλει τόσα τραπέζια ώστε να κόψει το πεζόδρομο στη μέση!!!! Και μακάρι να ήταν μόνο αυτός.
Έλεος ρε παιδιά! Είπαμε να δουλέψετε όχι να ξεφράξετε.
Αλήθεια, η Επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου μας τι κάνει;
Μήπως όλα τα μέλη της βρίσκονται εκτός Θηβών και θα χάσουν και το περίφημο γουρουνάκι σούβλας;
Κύριοι του Δήμου, της Δημοτικής Αρχής και όλων των παράταξεων του Δ.Σ αυτό που συμβαίνει από χρόνια στον πεζόδρομο της Θήβας έχει καταντήσει αηδία και προκαλεί έμετο.
Ποτέ κανένας δεν τιμωρήθηκε για τα δέντρα που κόπηκαν, κανένας δεν τιμωρήθηκε για τα παρτέρια που έκλεισαν, κανένας δεν τιμωρήθηκε για την απληστία του στο θέμα των τραπεζοκαθισμάτων!!!!!
Μπράβο στην πόλη μας! Και εις ανώτερα παιδιά. Αντε και του χρόνου τα τραπέζια μέχρι το νέο Δημαρχείο....