Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Δήμου Θηβαίων για αλληλεγγύη!


Ο Δήμος Θηβαίων ευχαριστεί θερμά όλους τους πολίτες, τα σχολεία, τους συλλόγους, τους φορείς και τις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του για αλληλεγγύη και ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τις ημέρες των εορτών .

Δεκάδες πολίτες προσέφεραν από το υστέρημά τους τρόφιμα, ρούχα, υποδήματα και παιχνίδια για τους οικονομικά αδύνατους συνανθρώπους μας, γεμίζοντας ασφυκτικά τα ράφια του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ιδιαίτερα συγκινητική και αξιέπαινη ήταν η συμμετοχή των παιδιών, που όχι μόνο γέμισαν τα καλάθια που έχουν τοποθετηθεί στα σχολεία τους, αλλά έφερναν πράγματα με τη συνοδεία των γονιών τους και στο κτίριο όπου στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο.


Ζυμαρικά, γάλατα, όσπρια, τρόφιμα μακράς διαρκείας, πατάτες, κρεμμύδια, γλυκά και πάρα πολλά παιχνίδια που συγκεντρώθηκαν, δόθηκαν σε 100 οικογένειες συμπολιτών μας, ως ένδειξη συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ώστε αυτές τις Άγιες Ημέρες να μπορέσουν να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου και στους υπαλλήλους
του Δήμου που εργάστηκαν πυρετωδώς όλες αυτές τις μέρες, για να συγκεντρώσουν τα προϊόντα, να τα τοποθετήσουν στα ράφια και στη συνέχεια να πραγματοποιηθούν οι δύο μεγάλες διανομές προς τις άπορες οικογένειες μέσω του Γραφείου Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου και οι οποίοι συνεχίζουν την εργασία τους για την επόμενη διανομή για την εορτή της Πρωτοχρονιάς.



Λίγες πληροφορίες για το Κοινωνικό Παντοπωλείο:

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Πελοπίδου και Αγγελίδη ( Παλαιό Σούπερ Μάρκετ της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών).
Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2262350600 και 2262350607 .
Οι δικαιούχοι ειδοποιούνται τηλεφωνικά για τις ημέρες και τις ώρες παραλαβής των προϊόντων από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Θηβαίων (τηλ. 2262027703), από την οποία έχουν προμηθευτεί και τις ειδικές κάρτες, τις οποίες επιδεικνύουν κατά την παραλαβή των προϊόντων, υπογράφοντας παράλληλα ότι παρέλαβαν τα προϊόντα.
Όσοι δικαιούχοι έχουν δηλώσει αδυναμία προσέλευσης στο χώρο του Παντοπωλείου εξυπηρετούνται μέσω των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι».