Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Με Τσίπρα και Βενιζέλο συναντώνται οι αγρότες


Στον κόμβο της Νίκαιας τα τρακτέρ των Θεσσαλών....
Εκπρόσωποι των αγροτών αναμένεται να συναντηθούν σήμερα με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, λίγο πριν αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Τα τρακτέρ των Θεσσαλών αγροτών παραμένουν παρατεταγμένα στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα και μέσα στην ημέρα οι αγρότες θα συνεδριάσουν για να αποφασίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους.

Έτοιμοι να συμμετάσχουν σε πανελλήνιες αγροτικές κινητοποιήσεις εμφανίζονται και οι αγρότες του δήμου Βισαλτίας Σερρών, που παρέταξαν τα τρακτέρ τους στην κεντρική πλατεία της Μαυροθάλλασσας.

Μπλόκα στους δρόμους αποφάσισαν από αύριο και οι αγροτοσυνδικαλιστών της ΠΑΣΥ στο Μάνεση Αργολίδας. Οι αγρότες θα συγκεντρωθούν στις 13:00 στην πλατεία της Αγίας Τριάδας, στη Μιδέα, όπου και θα συμφωνήσουν προς τα πού θα κινηθούν και θα στήσουν μπλόκα.

Την ύπαρξη των προβλημάτων του αγροτικού κόσμου παραδέχτηκε χθες ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, που συναντήθηκε χθες με την ΠΑΣΕΓΕΣ και εκπροσώπους της Πρωτοβουλίας για την Ενότητα και την Ανασυγκρότηση του Αγροτικού Συνδικαλιστικού Κινήματος. Μάλιστα ο κ. Κουβέλης δεσμεύτηκε πως τα ζητήματα αυτά «θα αποτελέσουν αντικείμενο της κυβερνητικής πολιτικής προκειμένου να υπάρξουν λύσεις».