Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Αντί για μπομπονιέρες προσέφεραν κρέας και φαγητό για παιδιά!


Ολοένα και περισσότερα είναι εκείνα τα ζευγάρια που αποφεύγουν να κάνουν περιττά έξοδα στο γάμο τους και επιλέγουν να δωρίσουν χρήματα σε κάποιο σύλλογο ή φορέα. Μία τέτοια περίπτωση είναι και αυτή της Χρυσούλας και του Γιάννη, ενός ζευγαριού που πρόσφατα παντρεύτηκε και επέλεξε αντί να προσφέρει στους καλεσμένους του μπομπονιέρες που πιθανότατα... θα πετιούνταν, να κάνει μια προσφορές ουσίας.

Έτσι η Χρυσούλα, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, μαζί με το σύζυγό της, αγόρασε περισσότερα από 20 κιλά κρέας και άλλα τρόφιμα αξίας 500 ευρώ, τα οποία δώρισε στο ΕΕΕΕΚ Τυμπακίου στο Ηράκλειο αποδεικνύοντας ότι μέσα στην κατήφεια, τις δυσκολίες και τον πόνο ... υπάρχει φως και κυρίως ανθρωπιά!
Χάρη στην προσφορά του ζευγαριού, το σχολείο θα έχει τη δυνατότητα να ετοιμάζει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τα καθημερινά γεύματα για τους μαθητές του.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Τυμπακίου στηρίζεται από αρκετές επιχειρήσεις και ιδιώτες που προσφέρουν για το φαγητό των παιδιών.

Πηγή: cretalive.gr