Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα από τον Εμπορικό Σύλλογο Θηβών


Η γέννηση του Χριστού αποτελεί διαχρονικά το πλέον ελπιδοφόρο μήνυμα στην ιστορία της ανθρωπότητας και τον πιο φωτεινό φάρο στις δυσκολίες και τις αγωνίες όλων μας.Τις Άγιες αυτές ημέρες ας αντλήσουμε δύναμη και κουράγιο από το μήνυμα της Θείας Γέννησης.

Η αγάπη και η ελπίδα ας αποτελέσουν τα στηρίγματα που όλοι αναζητούμε για να μπορέσουμε να πορευτούμε αυτό τον δύσκολο δρόμο.
Τις θερμότερες ευχές μας για καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο χρόνο, με κάθε οικογενειακή και προσωπική ευτυχία, υγεία, αγάπη και προκοπή. Τη νέα χρονιά ας συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας όλοι προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που εδώ και 5 χρόνια αντιμετωπίζει η χώρα μας και όλοι εμείς.
Αυτές τις γιορτινές ημέρες ας κάνουμε πράξη το χριστιανικό μήνυμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν
Mε συνεργασία και συνεννόηση μπορούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να βάλουμε τις βάσεις για μια σταθερά ανοδική πορεία διδασκόμενοι από λανθασμένες αντιλήψεις του παρελθόντος.
Θέλουμε να μετέχουμε σε αυτό, αποκομίζοντας πολλαπλά οφέλη σε όλους τους τομείς.
Προσπαθούμε να χαράζουμε και να εφαρμόζουμε πολιτικές και δράσεις για το κοινό συμφέρον. Αναλογιζόμενοι τις αρμοδιότητες και τα μέσα τα οποία διαθέτουμε τα έχουμε καταφέρει.
Θέλουμε να γνωρίζετε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί και τα χρόνια που έρχονται. Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σας εύχονται και πάλι Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά.