Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Ορχομενός, 26 Μαρτίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια παραγωγική συνάντηση είχε  Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015, στο γραφείο του στο Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Δήμαρχος Ορχομενού και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος με τον Υπουργό κ. Βαγγέλη Αποστόλου.

Αφορμή ήταν η συσσώρευση των προβλημάτων του Κωπαϊδικού πεδίου και ιδιαίτερα τα προβλήματα που έχουν προκαλέσει στις αγροτικές εκτάσεις οι πρόσφατες πλημμύρες, μια πραγματικότητα που του μετέφερε, μαζί με την προσωπική του ανησυχία, ο κ. Υπερήφανος.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αποστόλου για τη συνάντηση που είχαμε σήμερα στο γραφείο του με σκοπό να τον ενημερώσω για τις προτεραιότητες της ανασυγκρότησης του Κωπαϊδικού πεδίου, όπως έχουν διαμορφωθεί μέσα από τις συναντήσεις μας με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη, την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κ. Φανή Παπαθωμά και τους Δημάρχους της Βοιωτίας. Τον ενημέρωσα ακόμη και για τις πλημμυρισμένες εκτάσεις και τα προβλήματα των αγροτών μας. Ο κ. Αποστόλου με άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον, μου μετέφερε την αγωνία του για τα προβλήματα του Κωπαϊδικού πεδίου και με διαβεβαίωσε, πως η αντιμετώπιση και η επίλυσή τους είναι γι` αυτόν πρώτη προτεραιότητα» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ορχομενού και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος, μετά την συνάντησή του με το Στερεοελλαδίτη Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Βαγγέλη Αποστόλου.