Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΜΑΓΕΨΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ , ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΕΡΓΑ ΣΟΛΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΙΑΝΑ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ
Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015


«Από τη Δύση στην Ανατολή»
Μάγεψαν το κοινό στο Συνεδριακό Κέντρο τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων στην εξαιρετική Συναυλία με έργα σόλο και για δύο πιάνα, ελληνικής και περσικής μουσικής η Γιούλα Ανδρέου-Ζωγράφου και η Bahareh Komai.

Δύο πιανίστες προερχόμενες από δύο διαφορετικούς πολιτισμούς, τον Δυτικό και της Ανατολής, γεφύρωσαν αυτές τις πολιτισμικές διαφορές , παίζοντας έργα για δύο πιάνα κυρίως των πατρίδων τους.

Η Γιούλα Ανδρέου Ζωγράφου , Ελληνίδα και η Bahareh Komai , Ιρανή, από τις ελαχιστότατες που παίζουν κλασσική μουσική στην χώρα της και που για πρώτη φορά βγήκε έξω απ αυτήν για να δώσει Ρεσιτάλ.
*** Το κοινό καλωσόρισε ο Επιστημονικός Υπεύθυνος τού
'' ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ '' τής Θήβας πού ήταν Μεγάλος Χορηγός τής Εκδήλωσης , Ιατρός κ. Βαγγέλης Ζωγράφος ο οποίος ευχαρίστησε την ΔΗΚΕΘ τού Δήμου Θηβαίων για την ευγενική Χορηγία της , δίνοντας το έναυσμα για μία Μαγική Συναυλία πού εκ στασίασε το κοινό με τούς ήχους των Πιάνων .
Τίμησαν με την παρουσία τους την Εκδήλωση , ο τέως Δήμαρχος τού Καποδιστριακού Δήμου Θηβαίων κ. Νίκος Σβίγγος , ο Πρόεδρος τής ΔΗΚΕΘ , Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τάσος Καμούτσης , ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Κατσέλης , η Πρόεδρος τού Ιατρικού Συλλόγου Θηβών κα Φιλιώ Πρωτόπαπα .

ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής
Email: sovdim@hotmail.com

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ