Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Καθαρίστε το συκώτι με μια μόνο γουλιά



Οι γιατροί λένε καλύτερα να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ζωτικά όργανο που μας χαρίζουν υγεία και βοηθάνε στην καλύτερη άμυνα του οργανισμού, γιαυτό στο σημερινό μας δημοσίευμα θα δούμε μια συνταγή που καθαρίζει το συκώτι.

Η συνταγή που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το συκώτι, θα εξαφανίσει μαύρους κύκλους, θα σας αναζωογονήσει και θα βελτιώσει την εμφάνιση σας, καθώς θα σας χαρίσει υγεία.

Ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλιστεί η καλή κατάσταση της υγείας του ήπατος, δεν είναι άλλος από την καθημερινή καθαριότητα, το υγιές συκώτι εξασφαλίζει ενέργεια, καλή διάθεση και ακόμα καλύτερη εμφάνιση, καθώς το συκώτι έχει το βαρύ φορτίο του «εργοστασίου καθαρισμού του αίματος».
Συμμετέχει στην αποκατάσταση του αίματος και επίσης βοηθά στην ενδυνάμωση και την τόνωση της πέψης στον οργανισμό.

Φυσικά όπως προαναφέραμε εκτελεί και τη σημαντική λειτουργία καθαρισμού του αίματος και αποβάλει τις τοξίνες από αυτό.

Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν είναι ο καθημερινός καθαρισμός του, για να το πετύχουμε αυτό υπάρχουν αρκετές συνταγές με αγνά και φυσικά υλικά και βότανα ώστε να διατηρήσουμε ένα υγιές συκώτι εφόρου ζωής.

Σήμερα θα δούμε την πιο εύκολη συνταγή για να το πετύχουμε.

Θα χρειαστείτε:
1 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.σ χυμό λεμονιού

Οδηγίες:
Ανακατεύετε σε ένα φλιτζάνι το ελαιόλαδο με το χυμό λεμονιού και πίνετε αμέσως. Πρέπει πάντα να το καταναλώνετε τις πρωινές ώρες μόλις ξυπνάτε, για να έχετε άδειο στομάχι.

Πίνετε καθημερινά το πρωί από αυτό το μείγμα και σε περίπου ένα μήνα θα αισθανθείτε τη διαφορά.

Η εμφάνιση σας θα βελτιωθεί, αν τυχόν έχετε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια θα τους δείτε να εξαφανίζονται, η επιδερμίδα σας θα γίνει καθαρή και λαμπερή και θα είστε αλλά και θα νιώθετε αναζωογονημένοι.

Το πεπτικό σύστημα θα δουλεύει ρολόι και θα ξεχάσετε τη δυσκοιλιότητα και άλλα πεπτικά προβλήματα που μπορεί να έχετε.

Με απλά λόγια, θα αισθάνεστε υγιείς και γεμάτοι ενέργεια.