Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Αερολέσχης Θήβας. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 THIVA AIRPORT
 Μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων, με την οποία παραχωρείται τελικώς ο χώρος του Αεραθλητικού Πάρκου Θηβών, στο Σύλλογό μας, δωρεάν, όπως άλλωστε είχε εισηγηθεί και η Δημοτική Κοινότητα Θηβών, εκδώσαμε μία ανακοίνωση, ευχαριστώντας το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και τους Δημοτικούς Συμβούλους που προώθησαν το αίτημά μας και συμπαρατάχθηκαν από την αρχή με αυτό. 
Στην ανακοίνωση αυτή παραλείψαμε, αθέλητα και όχι εκ δόλου, να αναφέρουμε ονομαστικά, τους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης και τα τοπικά ΜΜΕ, οι οποίοι έδωσαν αγώνα συμπαρατασσόμενοι με εμάς και προβάλλοντας καθημερινά τις θέσεις μας. Προς άρση και αποφυγή πάσης παρεξηγήσεως, εκδίδουμε το παρόν δελτίο τύπου, ώστε να γίνουν με ιδιαίτερο τρόπο γνωστές οι ευχαριστίες μας προς τους ανθρώπους, οι οποίοι έδωσαν μάχες για εμάς και αθέλητα δεν περιλαμβάνονται στο προηγούμενο ευχαριστήριο μας. 
Οφείλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε: Α. τους Δημοτικούς Συμβούλους, που υπέγραψαν το αίτημα το οποίο τέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, ήτοι τους κκ: Σταμάτη Χαλβατζή, Γιάννη Κόρδατζη, Αντώνη Τουλουμάκο, Γιώργο Κατσέλη (επικεφαλείς παρατάξεων), Κώστα Βενιζέλο, Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Θωμά Κιούση, Ελένη Αγαπάκη, Παναγιώτη Μέξη, Κωνσταντίνα Τριάντη, Βασίλειο Σωτήρχο, Θανάση Σκούμα (ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο) και Παναγιώτη Παπαναστασίου. Β. Τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητα Θηβών Παναγιώτη Σαμιώτη και του Συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Θανάση Τζουμανέκα, Αντώνη Σάλτα, Γιώργο Βόλη, Στέλιο Θεοδώρου, Μαρία Κόλλια, Γιώργο Τσιατσιμά, Δωροθέα Προκοπίου, Γιωργία Μαργαρίτη, Φάνη Αργύρη και Σταυρούλα Ράπτη, για τη θετική τους γνωμοδότηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο
 Γ. Τα τοπικά ΜΜΕ και τα ιστολόγια, που προέβαλλαν τις θέσεις και τις δραστηριότητές μας, και ιδιαιτέρως τους: Εφημερίδα Σκυτάλη, Ράδιο Θήβα, Κανάλι ΕΝΑ Στερεάς Ελλάδος, ΣΤΑΡ κεντρικής Ελλάδος, Permissos Press, Thiva Press News, Exeis Minima, Thiva-Post, Βοιωτικό Περισκόπιο, E-Sterea καθώς και τους δημοσιογράφους Γιώργο Πέππα, Νίκο Χατζηδούρο, Δημήτρη Σοβατζή, Παναγιώτη Πούλιο, Γιάννη Τασιούλη, Σπύρο Παναγιώτου, Χριστίνα Μελισσάρη.
 Δ. Τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις της περιοχής μας, που μας συμπαραστάθηκαν σε όλες μας τις δραστηριότητες, ηθικά και υλικά, και ιδιαίτερα τους: PIT BUL SECURITY του Λουκά Χριστοδούλου, VOGLIS CAFÉ, Αρτοποιείο Τόλης, Τυπογραφείο Σταμάτη, Πρατήριο καυσίμων Βυλλιώτης, Γήπεδα 5Χ5 και τένις του Κώστα Σταμούλη, Café 90 AE, Κέντρο ΤΖΑΚΙ (Πάλιος), Ταβέρνα Βάθης (Πατίκας), και CAFÉ OLYMPION. 

Επίσης επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Συλλόγους της ευρύτερης επαρχίας Θηβών, ιδιαίτερα το Φροντιστήριο Αρχαιογνωσίας, Σύλλογο Γυναικών Ισμήνη, Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων ΑΜΕΑ «Οι Άγιοι Ανάργυροι», για τη στήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση σε όλες τις εκδηλώσεις μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους Θηβαίους που στήριζαν, στηρίζουν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν την Αερολέσχη και υπέγραψαν πρόθυμα υπέρ του αιτήματός μας αλλά και συμμετείχαν σε όλα τα δημοτικά συμβούλια. Τέλος οφείλουμε μέσα από την ψυχή μας να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Νομικό μας Σύμβουλο Σωτήρη Καραμαγκιώλη και σε όλα τα μέλη στου Συλλόγου μας, τα οποία υπέμειναν καρτερικά την ευόδωση του αιτήματος μας και ενίσχυσαν τις προσπάθειές μας, ώστε η ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΘΗΒΑΣ , πλέον να έχει σταθερή έδρα. Αν ακόμη λησμονούμε κάποιους ανθρώπους να μας συγχωρέσετε, καθώς τα δελτία τύπου είναι πολύ μικρά για να χωρέσουν όλο αυτό τον κόσμο που πάλεψε και κατάφερε μία νικη για την Αερολέσχη και τη Θήβα.

 Εκ της Αερολέσχης Θήβας