Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Ενεργοί πολίτες Θήβας‎

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στο θέμα του καταυλισμού των τσιγγάνων στην πόλη μας.

Γιάννης Κουνδουράκης


Ενημερώνουμε τους ενεργούς πολίτες της Θήβας ότι σήμερα 23 Μαΐου 19:00, στην αίθουσα του παλαιού Δημαρχείου θα πραγματοποιηθεί δημοτικό συμβούλιο, όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και το μείζον θέμα των Ρομά της πόλης μας. 

Μετά από τα χθεσινά γεγονότα, αντιπροσωπεία του υπό σύσταση συλλόγου μας θα βρίσκεται εκεί.

Από την εξέλιξη του συμβουλίου αυτού θα κριθεί και η επόμενη κίνησή μας.

Μετά από την επιχείρηση των ΜΑΤ σήμερα το πρωί και τα σφοδρά επεισόδια που επακολούθησαν στην γύρω περιοχή ,πλήθος πολιτών συγκεντρώθηκε διαμαρτυρόμενο για τα έκτροπα .Η διαφορά είναι ότι αυτήν τη φόρα ο δήμαρχος δεσμεύτηκε μπροστά σε κάμερες, αλλά το σημαντικότερο μπροστά σε επιτροπή του συλλόγου μας.

Σημείο 1ο : Αναμένεται αύριο πρωί η απόφαση για την κήρυξη της πόλης σε έκτακτη ανάγκη. Για εμάς είναι ιδιαίτερα σημαντικό ώστε να πάρει πλέον την βαρύτητα που του αρμόζει το θέμα.

Σημείο 2ο: Για να μην μπορεί πλέον κανείς να χρησιμοποιήσει την <<καραμέλα>> ότι φωνάζουν όλοι μαζί και απλά βρίζουν χωρίς προτάσεις, σύλλογος μας θα προτείνει συγκεκριμένη λύση γραπτώς, ως προς την δια παντός επίλυση του θέματος.

Σημείο 3ο: Δεν θα περιμένουμε άλλους 6 μήνες, ούτε θα επαναπαυθούμε.
Εάν δεν τηρηθούν τα παραπάνω κόσμος πλέον πρέπει να δώσει βροντερό παρόν σε μια κίνηση που αποκλείεται να περάσει απαρατήρητη.