Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Επίσκεψη Σεβασμιωτάτου στην Κατασκήνωση


Το βράδυ της Κυριακής 1 Ιουλίου ε.έ. ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος επισκέφθηκε τα παιδιά της Α΄ κατασκηνωτικής περιόδου που βρίσκονται στην κατασκήνωση της Μητροπόλεώς μας στον Παρνασσό.

Μέσα σε μια ωραία ατμόσφαιρα κάτω από την σκέπη της Ιεράς Μονής Ιερουσαλήμ και μέσα στα έλατα, σε έναν χώρο που συντηρείται συνεχώς και ανακαινίζεται, ώστε να προσφέρει το καλύτερο δυνατόν στα παιδιά μας, ο Σεβασμιώτατος βρέθηκε κοντά στα μικρά κατασκηνοτόπουλα, τα οποία καμάρωσε.

Εκεί συναντήθηκε με γονείς των παιδιών, τους οποίους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους να στείλουν τα παιδιά τους στην κατασκήνωση της Μητροπόλεώς μας, για να ζήσουν λίγες μέρες ξεγνοιασιάς, να ξεκουραστούν, να γνωρίσουν το υπέροχο φυσικό περιβάλλον, να αναπτύξουν δεσμούς φιλίας, αλλά και βιώματα που απορρέουν από την πίστη και την ελληνορθόδοξη παράδοσή μας, που θα τα βοηθήσουν να εισαχθούν στο μεγάλο κεφάλαιο της κοινωνικοποίησης.

Επίσης, ευχαρίστησε όλες τις εθελόντριες που με πολύ αγάπη και προθυμία βοηθάνε στην κουζίνα, αλλά και όλους τους ομαδάρχες και τα στελέχη για το αξιοθαύμαστο έργο που με ιδιαίτερο ζήλο επιτελούν στην κατασκήνωση.

Πηγή: www.imtl.gr