Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Χαμός στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς!!!

http://permisospress.blogspot.gr

Το ποτήρι στις σχέσεις Αντιπεριφερειάρχη και Περιφερειάρχη ξεχείλισε την Περασμένη εβδομάδα όταν ο Θανάσης Μπουραντάς πήγε στη Λαμία σε προγραμματισμένη σύσκεψη της Οικονομικής Επιτροπής και ο Περιφερειάρχης εκμεταλλευόμενος την απουσία του από την Εύβοια, διοργάνωσε επίσκεψη στην Χαλκίδα για να συζητήσει με τους καταληψίες του διοικητηρίου….
Πριν από μια εβδομάδα είχε πραγματοποιηθεί μια ακόμα σύσκεψη παρουσία και τουΘανάση του Μπουραντά, στην οποία ο Σταμάτης ο Καπελέρης δεν είχε πάει , παρά προτίμησε να περιμένει σε ουζερί της παραλίας και να τηλεφωνεί ανά τακτά διαστήματα στον Περγαντά για να τον ρωτήσει εάν τελείωσε η σύσκεψη….

Στην επίμαχη δεύτερη συνάντηση έγινε ο διάλογος με τους συνδικαλιστές του Εργατικού κέντρου για τους οποίους εκτιμούμε ότι ο ρόλος τους με τον τρόπο που χειρίζονται την κατάσταση είναι μάλλον διαλυτικός, παρά το ότι πολλοί από αυτούς οφείλουν την συνδικαλιστική τους ύπαρξη στον Θανάση Μπουραντά..

Μετά από συνεχή κόντρα όλες αυτές τις μέρες μέσω δηλώσεων σε ΜΜΕ και σε έντονο ύφος στη σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου ο Περιφερειάρχης έπαυσε από όλες του τις αρμοδιότητες τον πρώην συνεργάτη του ενώ του ζήτησε να παραιτηθεί και από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη!

Από την πλευρά του ο κ. Μπουραντάς παραιτήθηκε από την αποζημίωση του αντιπεριφερειάρχη όμως τόνισε πως θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του όπως αυτός νομίζει.

Στην απάντησή του ο Κλέαρχος Περγαντάς χαρακτήρισε πολιτικό Φρανκεστάιν τον Καλλικράτη επειδή η αντιπεριφερειάρχες δεν μπορούν να παυθούν από τον περιφερειάρχη σε μία πολιτική διαφωνία, διευκρίνησε ότι δεν μπορεί να παραιτηθεί κάποιος της αποζημείωσης του αν δεν παραιτηθεί από το αξίωμά του και ζήτησε επιτακτικά την παραίτηση του κ. Μπουραντά.

«Να τα αφήσεις αυτά που ξέρεις, όχι σε μένα αυτά» , απάντησε ο αντιπεριφερειάρχης …