Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Ζητούν βοήθεια από ιδιώτες για δωρεά απινιδωτών σε χώρους άθλησης! Το κράτος θα δώσει τίποτα ή μπα;


Η αλήθεια είναι ότι αυτό που σχεδιάζει να κάνει η περιφέρεια Ηπείρου είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον για το χώρο τον αθλητικό. Φορητούς απινιδωτές σε μαζικούς χώρους συνάθροισης και άθλησης σκοπεύει να τοποθετήσει έτσι ώστε να συμβάλει στην ενίσχυση των δομών Υγείας και ιδίως στην αντιμετώπιση αιφνίδιων καρδιακών επεισοδίων.
Μιας και οι θάνατοι αθλητών τον τελευταίο καιρό “πέφτουν” βροχή και “χάνονται” νέοι άνθρωποι κατά τη διάρκεια αγώνων, προπόνησης ή κάποιου αθλητικού event....

Οι φορητοί απινιδωτές είναι απλές συσκευές, εύκολες στη χρήση και μπορούν να συμβάλουν στη διάσωση ανθρώπων, οι οποίοι παθαίνουν καρδιακά επεισόδια, στον κρίσιμο χρόνο, που μεσολαβεί έως ότου φτάσει οργανωμένη Μονάδα του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες η Περιφέρεια απευθύνει δημόσια πρόσκληση προς ιδιωτικούς φορείς, επιχειρηματίες και απλούς πολίτες . Όλοι αυτό να συμβάλουν στην πρωτοβουλία με την προμήθεια και δωρεά απινιδωτών, οι οποίοι στη συνέχεια θα τοποθετηθούν σε γήπεδα, δημόσιους χώρους , προπονητικά κέντρα , πνευματικά κέντρα, σταθμούς , υπηρεσίες και άλλα και φυσικά σκοπός είναι να γίνει κοινή συζήτηση και να πέσουν στο τραπέζι και άλλες τέτοιους είδους προτάσεις.

Το κράτος θα συνεισφέρει καθόλου ή μπα;

Και μόλις πεθάνει ένα παιδί…. στέλνουν γραπτά συλλυπητήρια και έληξε το θέμα….

makeleio.gr