Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ξανά στις κάλπες ο δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας

 Γράφτηκε από τον/την anna


Ανατροπή στα δημοτικά δρώμενα Μάνδρας-Ειδυλλίας προκαλεί η απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης για επανάληψη των δημοτικών εκλογών, με τη συμμετοχή όλων των παρατάξεων.

Ως γνωστόν, η εφημερίδα ‘’ΘΡΙΑΣΙΟ’’ ήταν η πρώτη που έγραψε στις 10 Ιουνίου για το ενδεχόμενο επανάληψης των δημοτικών εκλογών, καθώς τα ψηφοδέλτια του εκλεγέντος δημάρχου Γ. Δρίκου την α΄ Κυριακή είχαν διαφορετικές διαστάσεις από εκείνες που όριζε η κείμενη νομοθεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ακριβής ημερομηνία των επαναληπτικών εκλογών στο δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας, καθώς με απόφαση του ΥΠΕΣ θα ορισθεί η ίδια ημέρα για όλους τους δήμους στους οποίους υπήρξαν ενστάσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα και απαιτείται η επανάληψη των δημοτικών εκλογών. Η παραπάνω απόφαση έρχεται μετά την αποδοχή από την αρμόδια Αρχή, των ενστάσεων που υπέβαλαν οι κ. Ι. Κριεκούκη και Αθ. Πανολιάσκος με το σκεπτικό ότι ‘’παραβιάσθηκε η μυστικότητα της ψηφοφορίας’’.

Να αναφέρουμε τέλος ότι αυτή η εξέλιξη προμηνύει ταλαιπωρία για τους δημότες, που καλούνται για τρίτη φορά στις κάλπες, καθώς και νέα έξοδα για τους υποψήφιους (παράβολα-προετοιμασία περιοδείας κ.λπ)
thriasio