Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΟΧΙ στη Θήβα, ΟΧΙ και στη Λιβαδειά στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ


Με μια μεγάλη συγκέντρωση οι Θηβαίοι και οι Θηβαίες διατράνωσαν  την αταλάντευτη στάση τους υπέρ του ΟΧΙ στην πρόταση- τελεσίγραφο των δανειστών.
Στην συγκέντρωση μίλησε ο Πάνος Λάμπρου, μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και απεύθυναν χαιρετισμό οι βουλευτές Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Σκούμας και Γιάννης Σταθάς.Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας Θανάσης Σκούμας, τελειώνοντας τον χαιρετισμό του, δήλωσε: «Σε κάθε άνδρα και γυναίκα, στους νέους και τις νέες αυτής της χώρας, σε όλους μας απομένει να υπερασπιστούμε την χώρα μας και το λαό μας, απέναντι στην τρομοκρατική επίθεση των δανειστών και των ντόπιων υποστηρικτών τους. Με το λόγο μας, με τα επιχειρήματά μας, σε κάθε γωνιά, σε κάθε κοινωνικό χώρο, στη γειτονιά, στα καφενεία, παντού. Μαζί, με την αλληλεγγύη μας, με την μαζική δημοκρατική μας δράση, με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, πρέπει να δίνουμε παντού την μάχη για το ΟΧΙ στην υποταγή της χώρας και του Ελληνικού Λαού. Να δώσουμε το μήνυμα, ότι απέναντι στους ισχυρούς δανειστές που αποφάσισαν να κάμψουν την ελληνική κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας την οικονομική τους δύναμη, ο Ελληνικός λαός, δεν υποχωρεί, δεν υποτάσσεται».

Με ικανοποίηση η συγκέντρωση και στη Λιβαδειά…
Με μια μεγάλη συγκέντρωση στη Λιβαδειά, το βράδυ της Πέμπτης, εκατοντάδες πολίτες έδωσαν ένα δυναμικό παρών λέγοντας ΟΧΙ στα μνημόνια των δανειστών. Στην συγκέντρωση παραβρέθηκε και μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός και βουλευτής Εύβοιας Βαγγέλης Αποστόλου ενώ υπέρ του όχι τάχθηκαν επίσης οι Βουλευτές Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς και Θανάσης Σκούμας, όχι είπαν ακόμα ο Γιάννης Ιωάννου και η Κατερίνα Παπαβασιλείου από τους Ανεξάρτητους Έλληνες καθώς και η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου.
http://orchomenos-press.blogspot.gr/