Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Απόλλων Ακραιφνίου: Για γρήγορη επιστροφή με… Καντά


Παρά τον υποβιβασμό δεν το βάζουν κάτω στο Ακραίφνιο και ήδη αρχίζουν την οργάνωση και τον προγραμματισμό για την επιστροφή στα…»σαλόνια».

Έτσι παρέμεινε η ίδια διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο Μιχάλη Βασιλείου και η πρώτη προταιρεότητα ήταν να ανανεώσουν τη συνεργασία με τον Γιάννη Καντά ο οποίος και θα καθήσει πάλι στον πάγκο του Απόλλωνα αυτή τη φορά στη β” κατηγορία με μοναδικό στόχο την άνοδο. Η διοίκηση του Απόλλωνα και ο Γιάννης Καντάς συμφώνησαν σε όλα και έδωσαν τα χέρια για τη νέα συνεργασία.



Από κει και πέρα ο Βασίλης Δελιανίδης θα είναι βοηθός συνεργάτης του Γιάννη Καντά στην πρώτη ομάδα ενώ θα έχει και την επίβλεψη των τμημάτων υποδομής. Επίσης παραμένει στο τεχνικό τιμ και ο Γρηγόρης Βασιλείου.

Μετά από όλα αυτά ξεκινάει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας που αναμένεται να ενισχυθεί τα μέγιστα για να ανταπεξέλθει πλήρως στο πρωτάθλημα ενώ παραμένει κατά ένα μεγάλο ποσοστό και ο περσινός κορμός της ομάδας.

«Ο υποβιβασμός μας ένωσε περισσότερο και μας έκανε πολύ πιο δυνατούς. Ο Απόλλωνας θα δουλέψει σε επαγγελματικά επίπεδα και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι θέμα χρόνου η επιστροφή μας στην μεγάλη κατηγορία. Εκεί όπου η ομάδα αξίζει και πρέπει να είναι» θα πει στο stereasports ο πρόεδρος Μιχάλης Βασιλείου.

Να τονίσουμε βέβαια ότι οι άνθρωποι του Απόλλωνα ευελπιστούν και σε μια αναδιάρθρωση των ανωτέρω κατηγοριών έτσι ώστε η Θήβα να κερδίσει την άνοδο και ο Απόλλωνας να παραμείνει στην α” κατηγορία. Βέβαια οι ελπίδες για κάτι τέτοιο είναι τώρα ελάχιστες αλλά «η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία…» . Πηγή http://stereasports.com