Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΘΡΟ Ν. ΚΟΛΛΙΑ



Κύριε Διευθυντά,
Όποιος γνωρίζει την κουμμουνιστική προπαγανδιστική τακτική θα έχει αντιληφθεί ή υποψιαστεί το πιθανό σενάριο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεται ότι είναι οπαδός του ριζοσπαστικού σοσιαλισμού, ότι πιστεύει στην ακραία σοσιαλιστική θεωρία που θα μπορούσαμε να την ονομάσουμε νέο – κουμμουνισμό ή αναθεωρημένο κουμμουνισμό. Οι αρχές του ριζοσπαστικού σοσιαλισμού είναι ο κρατισμός δηλαδή κρατικοποιήσεις των σημαντικότερων επιχειρήσεων, διογκωμένο κράτος και κατά συνέπεια δημιουργία κομματικού κράτους.

Οι αρχές που προαναφέραμε δεν μπορούν να εφαρμοστούν στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μόνον η έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση και κατά συνέπεια από το Ευρώ θα δώσει την δυνατότητα της εφαρμογής των αρχών του ριζοσπαστικού σοσιαλισμού. Ερωτάται. Βεβαίως πως μπορούν να εφαρμοστούν αυτές οι αρχές στην Ελλάδα όταν ο λαός 80% περίπου είναι υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο μόνος τρόπος λοιπόν εφαρμογής των νέο – κουμμουνιστικών αρχών είναι να δαιμονοποιηθεί η Ευρώπη με το να παρουσιαστεί ότι θέλει την υποδούλωση, την υποταγή και την εκμετάλλευση του λαού μας.
Η Κυβέρνηση, λοιπόν προσποιείται ότι διαπραγματεύεται, ότι είναι υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρώ, ενώ παράλληλα μεθοδεύει την δαιμονοποίηση της Ευρώπης η οποία θεωρείται το βασίλειο του κακού. Το ίδιο λοιπόν κάνει και με την αντιπολίτευση, την ταυτίζει με την κακή Ευρώπη. Διαπραγματεύεται δήθεν επί πέντε μήνες και ο ελληνικός λαός ζει το δράμα αυτό ή μάλλον την κωμωδία των διαπραγματεύσεων. Και όταν τελικά έχει πείσει τον λαό ότι η Ευρώπη δεν μας θέλει, ότι μας εξωθεί να βγούμε από το Ευρώ οργανώνει το δημοψήφισμα. Παγιδεύει τον λαό με τον ισχυρισμό ότι το δημοψήφισμα το θέλει ως όπλο για την αποτελεσματικότερη διαπραγμάτευση με τους δανειστές ενώ στην ουσία θα οδηγηθεί ο λαός εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς να το αντιληφθεί. Οι κουμουνιστές χρησιμοποιούν πάντοτε τον λαό, ότι όλα γίνονται πάντοτε εν ονόματι του λαού ενώ είναι αδιάφοροι στην εξαθλίωση του. Η ιστορία έχει πολλά να μας πει γι’ αυτήν την αλήθεια.
Η ριζοσπαστική αριστερά δεν πιστεύει στην αστική δημοκρατία η οποία είναι η μόνη που εξασφαλίζει την ελευθερία του λαού την ισότητα των ευκαιριών και την ισότητα έναντι του νόμου. , Οποιαδήποτε άλλη ισότητα είναι προκρούσια και ανελεύθερη και άδικη. Αυτή είναι η ισότητα της λεγόμενης λαοκρατίας. «Στην λεγόμενη λαοκρατία είναι όλοι ίσοι αλλά μερικοί είναι πιο ίσοι από τους άλλους.»
Δυστυχώς, υποψιάζομαι ότι οι απώτεροι σκοποί του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια μορφή λαοκρατίας η οποία οδηγεί στον ολοκληρωτισμό. « Οι λαοί συνήθως με την ευκολία που χύνουν το αίμα για την ελευθερία με την ίδια ευκολία την παραδίδουν σε κάποιον για να γίνει ο τύραννος τους» Durant. Υποθέτω, και εύχομαι να διαψευστώ, ότι ζούμε αυτό το σενάριο, και αν δεν αντιδράσει ο λαός θα είναι άξιος της μοίρας του. Δυστυχώς ο λαός μας παρασύρεται από μία κενολόγο λαϊκοπατριωτική με μελοδραματικούς συγκινησιακούς βερμπαλισμούς και με κροκοδείλια δάκρυα για τα παθήματα του ενώ στο βάθος κρύβεται η ειρωνεία και τα άνομα σχέδια της αλώσεως του λαού μας. Το δράμα αυτό το έζησε η μισή Ευρώπη δια εβδομήντα έως πενήντα χρόνια και η μισή Ασία.
Φύλακες γρηγορείτε! Οι καιροί οὐ μενετοί! Ο αγώνας μας πρέπει να είναι αγώνας για την αστική μας δημοκρατία, την μόνη αληθινή δημοκρατία. Την οποία δημοκρατία διασώσαμε από τον ίδιο εχθρό με έναν εμφύλιο ελπίζω και πιστεύω να μην χρειαστεί δεύτερος εμφύλιος και ελπίζω επίσης να είναι φαντασιώσεις οι παραπάνω σκέψεις και η πορεία μας στην Ευρώπη να μείνει αδιατάραχτη.
Με τιμή,
Δρ. Νίκος Κόλλιας