Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Έξι συλλήψεις σε Βοιωτία,Εύβοια για ναρκωτικά


Συνελήφθησαν έξι (6) άτομα, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Οι συλλήψεις των ανωτέρω πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές της Βοιωτίας και της Εύβοιας, ενώ κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ναρκωτικά δισκία
Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά έξι (6) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
Πρόκειται για πέντε ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό, οι συλλήψεις των οποίων πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της χθεσινής (09-07-2015) ημέρας, σε διάφορες περιοχές της Βοιωτίας και της Εύβοιας.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το πρωί ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες το απόγευμα ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Στη τρίτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το απόγευμα ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στη τέταρτη περίπτωση, συνελήφθησαν χθες το βράδυ ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο πλαστικές συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, καθώς επίσης και μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Τέλος στην πέμπτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το βράδυ ημεδαπός σε περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, διότι εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.