Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Επίσκεψη και ομιλία στην ΕΑΒ


Στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ στο Σχηματάρι βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής Βοιωτίας Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη μαζί με τους συνάδελφους συνυποψήφιους της.
Η κ. Τσόνογλου αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αμυντική βιομηχανία και οι εργαζόμενοι σε αυτήν τονίζοντας ότι αποκλειστικά υπεύθυνη για την κατάσταση είναι η αποχωρούσα κυβέρνηση της Ν.Δ.
Στην ολιγόλεπτη ομιλία της η υποψήφια Βουλευτής αναφέρθηκε στην πορεία των οικονομικών της εταιρίας, τα προγράμματα, τις προοπτικές, τις πωλήσεις, την οικονομική κατάσταση, τους πελάτες (εγχώριους και ξένους) και φυσικά στο προσωπικό.
Η κ. Τσόνογλου εξέφρασε την ανησυχία της για την οικονομική κατάσταση της ΕΑΒ, την αδυναμία λήψης και εκτέλεσης νέων προγραμμάτων, την κερδοφορία των υπαρχόντων, την σχέση με τον βασικό πελάτη που είναι η Πολεμική Αεροπορία και οι Ένοπλες Δυνάμεις, τις ελλείψεις σε προσωπικό αλλά και τον κίνδυνο απώλειας της τόσο σημαντικής τεχνολογικής εμπειρίας λόγω αποχωρήσεων.
Μάλιστα στιγμάτισε την αδιαφορία της κυβέρνησης της Ν.Δ και τις λανθασμένες, όπως αποδείχτηκαν, επιλογές της για την ΕΑΒ ενώ ανέδειξε τον πρωταρχικό ρόλο των εργαζομένων στην Εθνική Άμυνα και την συνεισφορά τους στην Εθνική οικονομία.