Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Την βρήκαν μαχαιρωμένη στο σπίτι της



Πρόκειται για μία γυναίκα ηλικίας 55 χρονών, που διέμενε μόνη της σε περιοχή έξω από την Χαλκίδα και η οποία είχε να δώσει σημεία ζωής από την παραμονή των Χριστουγέννων. Οι γείτονες εκφράζοντας φόβους για τη ζωή της ειδοποίησαν, χθες βράδυ, το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.
Οι επιληφθέντες Αστυνομικοί, μπήκαν μέσα στο σπίτι της, και βρήκαν την 55 χρονη .....
δολοφονημένη κάτω από το κρεβάτι της, ημίγυμνη, με καρφωμένο στη δεξιά πλευρά του λαιμού της, μαχαίρι με μήκος λεπίδας έντεκα εκατοστών, στο δε σώμα της, έφερε πολλαπλά τραύματα, που πιθανόν προκλήθηκαν με το ίδιο μέσο, υπήρχαν εμφανή ίχνη πάλης που προηγήθηκε πριν την δολοφονία της, μεταξύ της 55 χρονης και του δράστη ή των δραστών, ενώ το πτώμα της, ήταν σε κατάσταση αρχικής σήψης.
Ο χρόνος τέλεσης της σε βάρος της 55 χρονης ανθρωποκτονίας, πιθανολογείται ότι έγινε βραδυνές ώρες, από την 24-12-2009 και μετά, ενώ στο σπίτι της δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης/διάρρηξης.
Η διενέργεια προανάκρισης καθώς και η ανακάλυψη και σύλληψη του αγνώστων στοιχείων ταυτότητας μέχρι στιγμής δράστη ή δραστών, ανατέθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδος.