Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Ως μεθαύριο και μόνο μέσω ΑΤΕ η καταβολή ασφαλιστικών εισφορών αγροτών στον ΟΓΑ


Μέχρι  Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009 και μόνο μέσω της Αγροτικής Τράπεζας θα μπορούν οι ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ να εξοφλούν, χωρίς καμία επιβάρυνση ή αναπροσαρμογή των ποσών των εισφορών, τις ασφαλιστικές εισφορές τους, αφού δεν δίδεται νέα παράταση από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Ανδρέας Λοβέρδος απάντησε στο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου ότι «οι ασφαλισμένοι που μπορούσαν να πληρώσουν τις εισφορές τους μέσω ΕΛΤΑ, με τις ειδικές ειδοποιήσεις που τους είχαν σταλεί, μέχρι και την Δευτέρα 21-12-2009.
Μετά την 21-12-2009 και εντός του μηνός Δεκεμβρίου 2009, χωρίς καμία επιβάρυνση ή αναπροσαρμογή των ποσών των εισφορών, θα μπορούν να πληρώσουν μόνο μέσω της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος, με την προσκόμιση του ειδικού εντύπου για την ΑΤΕ (ΚΜΠ 639).
Για την καταβολή των εισφορών μέσω της Αγροτικής Τράπεζας, θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με τις υπηρεσίες του ΟΓΑ και τους αρμόδιους ανταποκριτές ΟΓΑ, για την παραλαβή του ειδικού εντύπου του ΟΓΑ που πρέπει να προσκομίσουν στην ΑΤΕ».