Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Ευχές Σβίγγου στην νέα Γ.Γ της Περιφέρειας



Στην τελετή ανάληψης καθηκόντων της νέας Γ.Γ της Περιφέρειας Στερεάς Αικατερίνης Διαμαντοπούλου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων Νίκος Σβίγγος.
Ο Δήμαρχος Θηβαίων ευχήθηκε στην κ. Διαμαντοπούλου καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί της τα προβλήματα που απασχολούν την Αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα τον Δήμο Θηβαίων.
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την λήξη της τελετής είπε σχετικά:
«Στην πρώτη μας γνωριμία με την νέα Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας μας κ. Αικατερίνη Διαμαντοπούλου διαπιστώσαμε την αποφασιστικότητα της, την διάθεση για δουλειά, τον αυθορμητισμό που είναι απαραίτητος αλλά και την ζωντάνια ενός νέου ανθρώπου που έχει στόχους, οράματα και θέλει να πετύχει.
Οι ευχές μου ήταν και είναι για καλή τύχη και πορεία στο έργο της στο οποίο όλοι όσοι εμπλεκόμαστε γύρω από τις δραστηριότητες της Περιφέρειας, θα είμαστε αρωγοί, συμπαραστάτες, προς κοινό όφελος ώστε να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε όλα τα χρηματοδοτικά πλαίσια της Ε.Ε και όλους τους Εθνικούς πόρους.
Θα επισκεφτούμε πολύ σύντομα με τους συνεργάτες μου και τους Διευθυντές των υπηρεσιών του Δήμου την κ. Διαμαντοπούλου για να τις μεταφέρουμε την αποφασιστικότητα μας για καλή συνεργασία ώστε να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην επίλυση όλων των προβλημάτων που απασχολούν τον Δήμο μας
».   thivapress