Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία και πορεία στη ΔΟΥ Θήβας

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ !

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ – ΜΑΖΙΚΗ
ΛΑΪΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ!
Το βαρέλι των αντιλαϊκών μέτρων δεν έχει πάτο. Η άρνηση πληρωμής από τη λαϊκή οικογένεια που δεν έχει να πληρώσει πρέπει να μετατραπεί σε ορμητικό ποτάμι άρνησης πληρωμής.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τις οικογένειες τους, τους ανέργους, τους απολυμένους, τους απλήρωτους να κλείσουν τα αυτιά τους στις τρομοκρατικές δηλώσεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ μέσω του Υπουργού της, Ευαγ. Βενιζέλου.
Η ανησυχία της κυβέρνησης είναι στην αντίπερα όχθη από τις ανησυχίες των εργαζομένων για το πώς θα τα βγάλουν πέρα, πως θα πληρώσουν το ενοίκιο, πως θα πληρώσουν δίδακτρα στην ιδιωτικοποιημένη παιδεία, πως θα πληρώσουν στον παιδικό σταθμό, πως θα εξασφαλίσουν τις αναγκαίες παροχές υγείας.
Η κυβέρνηση ανησυχεί για την γρήγορη εφαρμογή των μέτρων, την γρήγορη είσπραξη των χαρατσιών και των κεφαλικών φόρων.
Τρομοκρατεί τους εργαζόμενους με το γνωστό σλόγκαν της χρεοκοπίας, της στάσης πληρωμών για να τους εξαπατήσει ακόμα μια φορά ότι δήθεν τα λεφτά θα πάνε για να μην χρεοκοπήσει η χώρα.
Τα λαϊκά νοικοκυριά, οι εργαζόμενοι ήδη έχουν χρεοκοπήσει, ήδη έχει γίνει στάση πληρωμών στο οικογενειακό εισόδημα.
Τα λεφτά από το άρμεγμα του λαού θα πάνε όπως και τα προηγούμενα χρόνια στους τραπεζίτες, στους δανειστές, στο μεγάλο κεφάλαιο.
Καμιά αυταπάτη, κανένας να μην πέσει θύμα της τρομοκρατίας της κυβέρνησης, των δυνάμεων του κεφαλαίου. Ανυπακοή στην αστική νομιμότητα. Δεν σκύβουμε το κεφάλι, δεν πληρώνουμε, δεν έχουμε να πληρώσουμε.
Όχι άλλες θυσίες για τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.
Η μόνη απάντηση στην τρομοκρατία του κεφαλαίου και των κομμάτων του είναι ο μαζικός λαϊκός αγώνας, η μόνη διέξοδος είναι η πάλη για τη λαϊκή εξουσία.
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 10:30πμ
• ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ
• ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ Δ.Ο.Υ. ΘΗΒΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
• Συνδικάτο Οικοδόμων Θήβας
• Συνδικάτο Μετάλλου Βοιωτίας
• Συνδικάτο Χημικής Βιομηχανίας Βοιωτίας «Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»
• Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Θήβας