Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Έρανος για πετρέλαιο κ. Διαμαντοπούλου σε σχολείο της Καλαμπάκας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας, σε επιστολή του αναφέρει...«Αγαπητοί γονείς, ως Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας σας εκφράζουμε την ανησυχία μας για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας.

Μάθημα σε ...παγωμένες αίθουσες κάνουν τα παιδιά μας!

Οι «ανενεργοί» καυστήρες είναι αποτέλεσμα της κρατικής περιστολής των κονδυλίων προς τα σχολεία μέσω των σχολικών επιτροπών.

Αναρωτιόμαστε πως θα μπορέσει να λειτουργήσει το σχολείο μας και πως θα καλυφτεί η δαπάνη για αγορά πετρελαίου. Πιστεύουμε ότι είναι λογιστικά αδύνατον να γίνει αυτό και θεωρούμε ότι το γεγονός αυτό θα οδηγήσει σε υποβάθμιση του αγαθού της παιδείας.

Σας ενημερώνουμε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την υποβάθμιση αυτή και δια τούτο προχωρούμε στη διενέργεια εράνου σε μια προσπάθεια ο καθένας μας να προσφέρει ότι μπορεί.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία».

Φυσικά κ. Διαμαντοπούλου, σας ζητάμε από το trikalanews.gr, λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας, που δίνετε για την …διαδοχή στην ηγεσία του ΠαΣοΚ και να διαβάσετε απλά την επιστολή. Ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να κάνετε τίποτα επί του προβλήματος του σχολείου της Καλαμπάκας. Εκτός και αν επιχειρήσετε να μας διαψεύσετε.
Θα είναι για μας μια καλοδεχούμενη διάψευση…

Υ.Γ. Πέντε μισθούς πληρώνουμε από το υστέρημά μας. Μην μας κάνετε κάθε μέρα να πιστεύουμε όλο και περισσότερο ότι είναι πεταμένα λεφτά. Σταματήστε τα ΑΝΟΗΤΑ δελτία τύπου στα …κολλητήρια σας…
ΞΥΠΝΗΣΤΕ και λύστε τέτοια θέματα….
trikalanews.gr