Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

12 μετάλλια για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Φ.Ε.Ο.ΘΗΒΑΣ του τμήματος Badminton μέσα στο 2014



Με 12 μετάλλια ξεκίνησε το 2014 για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Φ.Ε.Ο.ΘΗΒΑΣ του τμήματος Badminton
Πρωταγωνιστές οι αθλητές του Φ.Ε.Ο.Θ. στα περιφερειακά προκριματικά Πανελληνίων αγώνων πρωταθλήματα στις κατηγορίες U-15 καιU-19(κάτω των 15 ετών και κάτω των 19ετων ) που έγιναν την Κυριακή 19-1-2014 στα γλυκά νερά της Αττικής .
12 μετάλλια πήραν οι αθλητές και αθλήτριες του Φ.Ε.Ο.Θ. στις συγκεκριμένες κατηγορίες από τα οποία 4 χρυσά 2 αργυρά και 6 χάλκιναπαίρνοντας και τις προκρίσεις για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα στην κατηγορία U-15 συμμετείχαν οι εξής αθλητές και αθλήτριες :
ΜΠΟΥΛΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ –ΜΑΡΙΟΣ 2 χρυσά (στο απλό παίδων και στο διπλό μεικτό με συμπαίκτριαα την ΜΠΑΡΤΖΟΥ ΕΛΙΝΑ αθλήτρια της Αναγέννησης Λιβαδειάς )
ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 1 αργυρόκαι1 χρυσό (στο απλό κορασίδων και στο διπλό κορασίδων με συμπαίκτρια την ΜιγιώνηΕλευθερία αθλήτρια του συλλόγου Φερενίκηςαντιστοιχα)
ΤΣΙΩΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ αθλητής μικρότερης κατηγορίας U- 13 που συμμετείχε στην μεγαλύτερη κατηγορία 1 αργυρό και 1 χαλκινο (στο διπλό παίδων με συμπαικτη τον Καλαιτζόγλου Νικόλαο του Α.Σ. Δούκας και στο απλό παιδων αντίστοιχα)
ΤΣΙΩΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 2 χάλκινα (στο απλό κορασίδων και στο διπλό κορασίδων με συμπαικτρια την ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ ΤΟΥ ΦΕΟΘ.)
ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ 1 χάλκινο (στο διπλό κορασίδων με συμπαίκτρια την ΤΣΙΩΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΦΕΟΘ.)
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ( συμμετείχε στο απλό και στο μικτό με συμπαίκτρια την αδελφή του Στέλλα και αν και στα πρώτα περιφερειακά του Νοεμβρίου πήραν την 2η θέση τώρα δεν τα κατάφεραν αν κι ο Παναγιώτης είναι μικρότερος αθλητής στην κατηγορία και πολλά υποσχόμενος )
Στην κατηγορία U-19 συμμετείχαν 4 αθλητές μας από την μικρότερη κατηγορία U-17και συγκεκριμένα:
ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ 1 χρυσό και 1 χάλκινο (στο διπλό νέων ανδρών με συμπαίκτη τον Παλαμίδα Χρήστο της Αναγέννησης Λιβαδειάς και στο απλό νέων ανδρών αντίστοιχα )
ΒΟΓΚΛΗ ΒΑΣΩ 1 χάλκινο (στο απλό νέων γυναικών )
ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣπολύ καλή εμφάνιση στο απλό νέων ανδρών αν και απείχε από τις προπονήσεις λόγω τραυματισμού για μεγάλο χρονικό διάστημα
ΠΑΥΛΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ πολύ καλή εμφάνιση στο απλόνέων ανδρών
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του Φ.Ε.Ο.Θήβαςκαι στους προπονητές τουςκοΖαχόπουλο Μπάμπη και Μπουλίο Άρη και καλή δύναμη για την πορεία τους προς τα Πανελλήνια πρωταθλήματα .
Οι επόμενοι αγώνες θα γίνουν στις 2 Φεβρουαρίου 2014 για τις κατηγορίες U-17 και U-11 και τους διεκδικεί ο σύλλογός μας να γίνουν στη πόλη της Θήβας σε συνδιοργάνωση με τον Δ.Ο.Θ
Το Δ.Σ. του ΦΕΟΘ