Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Μητέρα και γιός διακινούσαν ναρκωτικά από την Εύβοια στην Αττική


Συνελήφθησαν, χθες (27-01-2014) το πρωί σε Χαλκίδα και Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, δύο (2) ημεδαποί, μητέρα και γιος, ηλικίας 60 και 41 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, καθώς και της παράβασης Νομοθεσίας περί βεγγαλικών και κροτίδων.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με προμήθεια ναρκωτικών ουσιών από τον 41χρονο, από περιοχές της Αττικής, την μεταφορά των οποίων ενεργεί η μητέρα του, εντόπισαν χθες το πρωί την 60χρονη στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του Νομού Ευβοίας.

Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που διενεργήθηκε στην 60χρονη, βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (36) γραμμαρίων.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια στην οικία του 41χρονου στην Νέα Αρτάκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σαράντα (40) κροτίδες, τις οποίες κατείχε παράνομα.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.