Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Αρχαιρεσίες στο ΣΔΥΜ Θήβας


Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας ενημερώνει όλα τα μέλη του συλλόγου για τον προγραμματισμό διεξαγωγής γενικής συνέλευσης και εκλογών την Κυριακή 15/2/2015 στις 10.30π.μ στο παλαιό Δημαρχείο Θήβας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Η συνέλευση θα είναι απολογιστική των πεπραγμένων του συλλόγου κατά την τελευταία διετία και μετά το πέρας της θα ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 14.30μ.μ.

Μέλη του συλλόγου με δυνατότητα ψήφου και συμμετοχής στη γενική συνέλευση θεωρούνται όσοι ενήλικες,είτε έχουν εγγραφεί με αίτηση τους στο σύλλογο,είτε έχουν συμμετάσχει έστω και σε έναν αγώνα με τον Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας.

Δικαίωμα υποψηφιότητας στις εκλογές έχουν,σύμφωνα με το καταστατικό,εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν λάβει μέρος σε έναν Μαραθώνιο δρόμο με τον Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας.Παρακαλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις παραπάνω προυποθέσεις, να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους εμπρόθεσμα έως και τις 12/2/15 επικοινωνώντας με τον υπεύθυνο.

Το Δ.Σ του Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας
Υπεύθυνος επικοινωνίας
Σκουρτανιώτης Ιωάννης
τηλ:6932909013

e.mail:skourtani@yahoo.gr