Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΕΛ Βοιωτίας: Η αντιμνημονιακή μας θέση δικαιώνεται


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι αγώνες μας για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη ,η αταλάντευτη προσήλωσή μας στις αντιμνημονιακές θέσεις μας, δικαιώνονται.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,κόντρα στο πολιτικοεκδοτικό κατεστημένο της ενημέρωσης ,κόντρα στις κατευθυνόμενες και υποβολιμιαίες δημοσκοπήσεις , όχι μόνο μπαίνουν στην βουλή αλλά έγιναν και το αναγκαίο καλό για τον σχηματισμό αμιγώς αντιμνημονιακής κυβέρνησης.
Η συντονιστική επιτροπή Λιβαδειάς οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 5 άξιους υποψηφίους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ της Βοιωτίας
τον Αποστόλη Δελαβέκουρα
την Ευρυδίκη Κουρνέτα
την Κατερίνα Παπαβασιλείου
τον Βασίλη Παπαδάκη και
τον Γιώργο Χρυσικό
οι οποίοι όργωσαν όλο τον νομό , ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΙΣ ΕΞΟΔΟΙΣ ,καταθέτοντας και την ψυχή τους, στον αγώνα για την μεταφορά του λόγου και των ιδεών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , στους συμπατριώτες μας ψηφοφόρους.
Οφείλει επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν και ετίμησαν με την ψήφο τους το κίνημά μας.
Τέλος , ευχόμαστε στον Πρόεδρό μας Πάνο Καμμένο και στους 12 εκλεγέντες βουλευτές να έχουν δύναμη και αντοχή , στον αγώνα τους για πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ
Λιβαδειά 28-01-2015
η Συντονιστική επιτροπή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Λιβαδειάς
Γιάννης Ιωάννου , Άρης Άννης , Ανδρέας Χαιρόπουλος , Βασίλης Μακρής, ,Χρήστος Χάνιος