Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Το μήνυμα των εκλογών


Γράφει ο Κων/νος Προδρόμου
στέλεχος Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Συνέλληνες,
Μέσα στο χειμώνα ο ταλανιζόμενος Ελληνικός λαός αντιστάθηκε στις Ερινύες, στις μαινάδες του νεοφιλελευθερισμού και έφερε την Άνοιξη στην πατρίδα μας.
Στις 25 Ιανουαρίου ανατράπηκε το πολιτικό σκηνικό στη χώρα μας, φύσηξε βοριάς απ΄το νοτιά που θα καθαρίσει την γκρίζα ατμόσφαιρα της Ευρώπης.
Ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες άντεξαν στον πόλεμο λάσπης του φίλα προσκείμενου συστήματος στον Σαμαρά που κατέρρευσε.....
   Ο λαός μάς εμπιστεύτηκε μάς δυνάμωσε, ώστε να παίξουμε τον απαραίτητο ρυθμιστικό ρόλο, το ιδεολογικό συμπλήρωμα της νέας κυβέρνησης των αναγκαίων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων, ώστε οι συμπολίτες μας να δουν καλύτερες μέρες. Είμαστε εγγυητές μιας φιλολαϊκής συγκυβέρνησης που σαν ούριος άνεμος θα σπρώξει το πλοίο της Ελλάδας προς τα μπρος, στο λιμάνι της προόδου.
Η νέα διακυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου που εμπιστεύτηκε ο Ελληνικός λαός είναι χαμηλών τόνων και υψηλών προσδοκιών΄ είναι ανεξάρτητη, κοινωνικά ευαίσθητη, χωρίς τις αγκυλώσεις του παρελθόντος, που θα επιδιώξει συμμαχίες και συνεργασίες επωφελεία της πατρίδας μας στο Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Σαμαρά συ κατέβηκες, καθαιρέθηκες, εισέπραξες τα επίχειρα των πράξεων σου, ενώ ο Καμμένος και όσοι σθεναρά και σταθερά αντιστάθηκαν στη λαίλαπα του μνημονίου και των σκληρών αντιλαϊκών μέτρων της απερχόμενης συγκυβέρνησης σου επιδοκιμάστηκαν. Έφυγες σαν κλέφτης από το Μαξίμου, χωρίς να πληρώσεις τον ένφια σου, φοβούμενος τους αντάρτες ενάντια στη Μέρκελ και τα αφεντικά των αγορών του νεοφιλελευθερισμού.
Κ. Σαμαρά με τους δογματισμούς, τα συμπλέγματά σου και τα απωθημένα σου πώς νιώθεις, τι αντιλαμβάνεσαι; Μήπως τους θεωρείς ως βαρβάρους που κατέλαβαν τη χώρα μας όπως το 1941 οι Γερμανοί παρά τη θέληση του λαού;
Συνέλληνες η νέα συγκυβέρνηση σωτηρίας και Εθνικής ενότητας Τσίπρα – Καμμένου ξεκινάει άμεσα με θέληση και αποφασιστικότητα, με τσίπα και ήθος, με σωφροσύνη, με νέες αντιλήψεις και μεθόδους, με στόχο την ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης και την αναμονή της ευημερίας του Ελληνικού λαού.

Συνέλληνες, επιτέλους θα φλεβαρίσει, θα ξαστερώσει στην Πατρίδα μας. Γυρίσαμε σελίδα στην πορεία μας.
Η Νίκη μας θα αποτελέσει τον καταλύτη των πολιτικών εξελίξεων στην ΕΕ, την αντίσταση, την ανάσχεση και την επαναφορά των κοινωνικών δικαιωμάτων των λαών που κατεδαφίστηκαν από τους παγκοσμιοποιητές με τη συνδρομή πολιτικών και οικονομικών παραγόντων και οργανισμών.
Οι Έλληνες σε μικρότερο η μεγαλύτερο βαθμό πρωτοπόροι κάναμε την ειρηνική επανάσταση. Ευελπιστώ ότι και οι κυβερνήτες θα τολμήσουν να ανταποκριθούν, να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές, χωρίς υστεροβουλίες και διακρίσεις, με κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη.