Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ένωση Μικρασιατών Θήβας






Η Ένωση Μικρασιατών Θήβας και τα 2 παιδικά τμήματα του θεατρικού μας εργαστηρίου έχουν προγραμματίσει την Κυριακή 8 Μαρτίου να παρακολουθήσουν την παιδική παράσταση «Ο καλόκαρδος και η μαγική ροδιά» της Ειρήνης Μάρρα, που παρουσιάζεται από " To θέατρο κάτω από τη Γέφυρα".

Πρόκειται για τη συρραφή δύο λαϊκών-παραδοσιακών παραμυθιών από τα Βαλκάνια που σε διάφορες παραλλαγές συναντάτε και στην Ελλάδα. Με αφετηρία τις προσπάθειες ενός πατέρα να πείσει τον γιό του ν’ αρνηθεί το «παρακατιανό» επάγγελμα που του αρέσει και να κάνει ένα άλλο «περιωπής», ξετυλίγεται το κουβάρι του παραμυθιού με περιπέτειες, ειδύλλια, χαρές και λύπες, βασιλιάδες και καλοκυράδες, πλούσιους εμπόρους και φτωχούς χωρικούς, για να καταλήξει στο αυτονόητο, ότι ευτυχισμένος είναι αυτός που μπορεί να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και να ζει υγιής, κοντά σε ανθρώπους που αγαπά και τον χρειάζονται.


Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Νίκος Δαφνής
Μουσική-τραγούδια: Σάκης Τσιλίκης
Σκηνικά-κοστούμια: Ελένη Σουμή
Χορογραφία: Αρετή Μώκαλη
Παίζουν: Κώστας Κλάδης, Κωνσταντίνα Σαραντοπούλου, Κώστας Τζαφέρης, Γιώργος Γιαννακόπουλος, Οδυσσέας Κιόσογλου, Δανάη Καλαχώρα

Το συνολικό κόστος συμμετοχής είναι 15 Ευρώ.
Δηλώσεις στο Τσοτρας Τravel (22620-26444) & 6936181817
Ώρα αναχώρησης : 9:45 το πρωί. (Εμπορικό Κέντρο Θήβας, Τσότρας-ταξί , 2ο Γυμνάσιο, Άγιοι Θεόδωροι )