Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του της Γραμματείας Λιβαδειάς του ΠΑΜΕ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γραμματεία Λιβαδειάς του ΠΑΜΕ, καλεί όλους τους εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους και άνεργους, να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου στις 7οο το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς, κατά του σχεδιαζόμενης διάλυσης της κοινωνικής ασφάλισης που προωθεί η κυβέρνηση.

Καλεί επίσης όλους τους εργαζόμενους και τα σωματεία τους να οργανώσουν την μαζική τους συμμετοχή στη γενική απεργία της 4ης του Φλεβάρη για το ασφαλιστικό.

ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εργοδοτικές οργανώσεις και ΕΕ των μονοπωλίων, μας έχουν κηρύξει τον πόλεμο!

Από τη μια μεριά η φοροληστεία, από την άλλη η ανεργία και η ημιαπασχόληση που έχουν εξαφανίσει το οικογενειακό εισόδημα και από πάνω η μετατροπή της κοινωνικής ασφάλισης σε ιδιωτική υπόθεση, απειλούν την ζωή μας και την ζωή των παιδιών μας.

Όλοι στο πόδι να ακυρώσουμε τα σχέδιά τους. Να σταματήσουμε την διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης και να απαιτήσουμε ένα δημόσιο, ποιοτικό και δωρεάν σύστημα κοινωνικής ασφάλισης για όλους και χωρίς προϋποθέσεις γιατί το έχουμε πληρώσει και το πληρώνουμε με τον ιδρώτα μας. Είναι δικό μας και δεν θα το θυσιάσουμε για να ικανοποιηθεί η κερδοσκοπία του κεφαλαίου.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 7οο ΤΟ ΒΡΑΔΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 4ης του ΦΛΕΒΑΡΗ


Λιβαδειά 19-1-2016