Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Συνάντηση Β. Τσόνογλου με τον Υφυπ. Εσωτερικών Γ. Ντόλιο


Την Τετάρτη 09/03/2011 η βουλευτής Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κο Γ.Ντόλιο στον οποίο εξέφρασε την αγωνία της και μετέφερε τους προβληματισμούς των προέδρων των επαρχιακών ΚΤΕΛ σχετικά με τις συμβάσεις και την μη εξόφληση των κομίστρων για την μεταφορά των μαθητών. Όπως τόνισε η βουλευτής η κατάσταση είναι δυσχερής τόσο για τα ΚΤΕΛ όσο και για τους μαθητές και τις οικογένειές τους που επιβαρύνονται καθημερινά.
Ο Υφυπουργός ενστερνιζόμενος τον προβληματισμό της κυρίας Τσόνογλου-Βυλλιώτη και θέλοντας να δώσει ένα τέλος σε αυτή την υπόθεση διαβεβαίωσε την βουλευτή ότι θα τακτοποιηθεί το θέμα που αφορά την μεταφορά των μαθητών, τα έξοδα για την μεταφορά τους θα καλυφθούν από το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και ότι θα υπάρξει παράταση των ήδη υπαρχόντων συμβάσεων μέχρι 30/06/2011.
Σε συνέχεια της συνάντησής τους ο κος Ντόλιος επισήμανε ότι οι νέες διατάξεις καθώς και οι νέες νομοθετικές ρυθμίσεις θα ισχύσουν άμεσα μετά την ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου προκειμένου να καλυφθούν τυχόν ακυρότητες παλαιότερων συμβάσεων.