Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Ο Γιάννης Πλούταρχος πρόσφερε στη Βοιωτία και ο κόσμος τον αποθέωσε!

Γίνεται να είσαι το «καλύτερο παιδί» ακόμη κι` αν ζεις για χρόνια «μέσα στη νύχτα»; Γίνεται! Γίνεται να είσαι ένα από τα πρώτα ονόματα της ελληνικής showbiz αλλά να παραμένεις τόσο απλός, όσο ήσουν ένας «καλός» αλλά άγνωστος τραγουδιστής; Κι` αυτό γίνεται!!! 
Στην περίπτωση του αγαπητού και ξεχωριστά ταλαντούχου Γιάννη Πλούταρχου – η ζωή του οποίου όντως άλλαξε γνωρίζοντας εδώ και χρόνια μια τεράστια επιτυχία – όλα αυτά δεν είναι ψεύτικα, δεν είναι δήθεν. 







Είναι εκείνα που τον συντροφεύουν και τον ακολουθούν, μη ξεχνώντας ποτέ την αφετηρία του, τη Μαυρόγεια, το αγαπημένο του χωρίο στο Βοιωτικό κάμπο, τους παιδικούς του φίλους, τους χωριανούς τους αλλά όπως μας απέδειξε το βράδυ της Τετάρτης , 27 Αυγούστου 2014, ούτε και τον τόπο του συνολικά ή καλύτερα τους ανθρώπους του τόπου που έχουν περισσότερο από τους υπόλοιπους ανάγκες και διαβιούν στα Ιδρύματα της Μητροπόλεώς μας.
Γι` αυτό και δέχθηκε – όπως είπε και μπροστά στο κοινό που τον αποθέωσε – δέχτηκε με πολύ ενθουσιασμό την πρόταση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κκ. Γεωργίου και με την φωνή του ( αλλά όχι μόνο ) να στηρίξει φέτος την οικονομική προσπάθεια που συνεχίζει εδώ και καιρό η «Αρωγή» για την υποστήριξη των φιλοξενούμενων της και των τροφίμων της.
Ας ακούσουμε τι ανέφερε στην έναρξη της συναυλία του…
 http://orchomenos-press.blogspot.gr/2014/08/blog-post_60.html