Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας


5η Υγειονομική Περιφέρεια
Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας
Γ.Ν Λιβαδειάς – Γ.Ν Θήβας
Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Θήβας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από ενέργειες του Διοικητή του Γ.Ν. Λιβαδειάς – Γ.Ν. Θήβας κ. Κώστα Ρουσόπουλου και του Αναπληρωτή Διοικητή κ. Σπύρου Δεσύλλα, επαναλειτουργεί το

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Λιβαδειάς – Γ.Ν. Θήβας θεωρεί πολύ σημαντικό να προσφέρει στους πολίτες την μέγιστη ιατρική κάλυψη που μπορεί. Το Οστεοπυκνόμετρο που θα λειτουργήσει στο Γ.Ν. Θήβας κάθε Τετάρτη είναι το πρώτο βήμα αναβάθμισης των ιατρικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου της Θήβας. Στόχος της διοίκησης είναι το Γ.Ν. Θήβας να αλλάξει σελίδα να επαναλειτουργήσει όσες ιατρικές καλύψεις για οποιοδήποτε λόγο είχαν διακοπή και να προσθέσει καινούργιες.
Οστεοπυκνόμετρο στο Γ.Ν. Θήβας. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο μηχάνημα μέτρησης της Οστεοπόρωσης το οποίο είχε λειτουργήσει στο παρελθόν, στην συνέχεια διεκόπη η λειτουργία του και έκτοτε οι πολίτες της Θήβας ήταν αναγκασμένοι να πραγματοποιούν εκτός Νοσοκομείου αυτή την εξέταση. Οι εξετάσεις μέτρησης της Οστεοπόρωσης θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα στο Γ.Ν. Θήβας και συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014.