Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Στη Λιβαδειά πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας



Το 2ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας πραγματοποιήθηκε στην Λιβαδειά την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Λεβαδέων και του Δήμου Θηβαίων , του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και των Εμπορικών Συλλόγων Λιβαδειάς και Θήβας.
Ογδόντα τρεις μαθητές από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς για να αγωνιστούν στο δεύτερο πανελλήνιο πρωτάθλημα τοξοβολίας, ενός αθλήματος που δεν είναι αρκετά διαδεδομένο στην περιοχή μας, αλλά αποτελεί σπουδαίο Ολυμπιακό άθλημα.
Το δικό τους ξεχωριστό παρών για να στηρίξουν την διοργάνωση και να δουν από κοντά την προσπάθεια των μαθητών ήταν τα μέλη της Εθνικής ομάδας τοξοβολίας, αλλά και ο Παγκόσμιος αργυρός πρωταθλητής στο σύνθετο τόξο, Χρήστος Αερικός.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε σήμερα κοντά σας στην Λιβαδειά» ανέφερε η γενική γραμματέας της ΕΟΤ, κ. Μαρία Αγγελοπούλου και συμπλήρωσε : «Μιλάμε για μια πολύ μεγάλη διοργάνωση, είναι το 2ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας με συμμετοχές παιδιών από όλη την Ελλάδα και έχουμε φτάσει στις 83 συμμετοχές, ένα πολύ μεγάλο νούμερο για οποιο