Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Απόσχιση απο τον Δήμο Θηβαίων ζητούν οι πολίτες της Δ.Ε. Θίσβης


  http://www.radio-thiva.gr
Απομένουν κάτι παραπάνω από δύο χρόνια για τις επόμενες δημοτικές εκλογές και σε πολλές περιοχές της Βοιωτίας οι «σειρήνες» της αυτοδιοίκησης χαράζουν νέους δρόμους.

Οι πολίτες της Δ.Ε.Θίσβης διεκδικούν την απόσχιση από τον δήμο Θηβαίων που ανήκουν με στόχο όχι τη δημιουργία νέου ή ανασύσταση του παλαιότερου δήμου, αλλά ένταξη στο δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων με τον οποίο συνορεύουν.

Κάτοικοι της Δ.Ε.Θίσβης με επιστολή τους, δηλώνουν απογοητευμένοι από τη διοίκηση του δήμου και θεωρούν πως δεν τυγχάνουν της δέουσας προσοχής και αντιμετώπισης.

Ανακοίνωση

Φτάσαμε στον τρίτο χρόνο διαχειρίζοντας τις τύχες των χωριών μας στην Δ.Ε Θίσβης.

Ακούμε λόγια –λόγια-λόγια και καθημερινές υποσχέσεις. Τα χρήματα όμως από την ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β.ΑΕ. έχουν σταθερό δρομολόγιο Θίσβη—Θήβα .

Και εμείς κοιτάμε την διαδρομή των χρημάτων σαν να είμαστε επαίτες .

Αλήθεια πόσο θα τραβήξει αυτή η κοροϊδία ;;;; την Δ.Ε.Θίσβης, την έχετε τελειώσει, και τώρα προσπαθείτε να βάλετε την ταφόπλακα.

Έρχεται η καυτή άνοιξη που η Θίσβη ξέρει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει.

Προετοιμάζονται ανοιχτές συγκεντρώσεις

Στις 17 –6--2017-ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ στους κατοίκους της ενότητας σε Λαϊκή Συνέλευση,για απόσχιση και συλλογή υπογραφών απο τον Δήμο Θηβαίων και ένταξη στον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων.

Δεν πάει άλλο αντισταθείτε στα παπαγαλάκια, ότι όλα πάνε καλά να σηκώσουν το χέρι τους να μας δείξουν κάτι που έγινε στην ενότητα Θίσβης τα τρία τελευταία χρόνια;

Πολίτες της Δ.Ε. Θίσβης