Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το «Φορολογικό σεμινάριο» που διοργάνωσε το ΕΠΒ στη Θήβα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρακολούθησαν οι παρευρισκόμενοι επιχειρηματίες και λογιστές το φορολογικό σεμινάριο, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου μας, στην Θήβα. Το σεμινάριο διοργανώθηκε με την συνεργασία της Πανελλήνιας Ένωσης Φοροτεχνικών Επιστημόνων (Π.Ε.Φ.Ε.) , το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011, με εισηγητές τους ειδικευμένους οικονομολόγους και φοροτεχνικούς, κ. Ντουκάκη Μανούσο, κ. Σεϊμένη Ορέστη, κ. Μουζάκη Αντώνη και κ. Κρίγκα Χρήστο.Οι εισηγητές με την επιστημονική τεκμηρίωση και την γνώση των καθημερινών προβλημάτων, που τους διακρίνει, πραγματεύτηκαν το σύνολο σχεδόν του φορολογικού συστήματος, που διέπει αλλά και ταλανίζει την επιχειρηματική δράση.
Παρουσιάστηκε ενδελεχώς ο νέος νόμος, Ν.3842/2010 «Αποκατάσταση φορολογικής δικαιοσύνης, αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και άλλες διατάξεις», αναλύθηκαν και δόθηκαν επεξηγήσεις για τον τρόπο συμπλήρωσης των φορολογικών δηλώσεων 2011, προτάθηκαν τρόποι αντιμετώπισης των φορολογικών ελέγχων και πιστεύουμε, ότι δόθηκαν σημαντικές συμβουλές για την επιβίωση μιας επιχείρησης στο σύγχρονο δυσμενές τοπίο.
Το Επιμελητήριο Βοιωτίας ευχαριστεί την Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνικών Επιστημόνων (Π.Ε.Φ.Ε.) και τους εισηγητές για την πολύτιμη συνεργασία τους, καθώς και τους συμμετέχοντες επιτηδευματίες στο φορολογικό σεμινάριο.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Αγνιάδης