Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Εθελοντική αιμοδοσία στις Θεσπιές



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Θεσπιών, σε συνεργασία με το Γ.Ν.Α.Γεώργιος Γεννηματάς, διοργανώνει ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην αίθουσα του Συλλόγου, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012, από τις 9.00 π.μ. έως τις 13.30 μ.μ., για την διατήρηση και ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Συλλόγου.


Η αιμοδοσία αποτελεί προσπάθεια του Συλλόγου, ώστε να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των συγχωριανών μας σε φιάλες αίματος στις δύσκολες προσωπικές τους στιγμές.

Η παρουσία των Θεσπιέων στην αιμοδοσία είναι μια σπουδαία και σημαντική ανθρώπινη πράξη ζωής και προσφοράς στους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα στους συγχωριανούς μας.

Μόνο τα τελευταία 5 έτη έχουμε διαθέσει σε Θεσπιείς και σε γειτονικά χωριά άνω των 250 φιαλών αίμα, σε έκτακτες ανάγκες, ενώ στην κάθε αιμοδοσία μέσο όρο συγκεντρώνονται περίπου 20 φιάλες.
Το πρόβλημα είναι έντονο και η προσφορά της Τράπεζας μπαίνει σε δοκιμασία για την αποτελεσματικότητα και ανταπόκριση της.

Οι οικογένειες τουλάχιστον όσων έχουν εξυπηρετηθεί, καλό θα είναι να προσέλθουν το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 τις ώρες μεταξύ 9.00 π.μ. και 1.30 μ.μ. για την εθελοντική αιμοδοσία στην αίθουσα του Συλλόγου.

10 λεπτά από τον χρόνο μας αξίζουν για να σωθεί η ζωή του άλλου και ο άλλος μπορεί να είμαστε κάποτε εμείς οι ίδιοι, η κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο.
Σας περιμένουμε όλους!